PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Do-it-yourself Home Deco: gratis digitaal boekje juli

Samen met HobbyHandig, hét magazine over hobby en creativiteit, biedt PlusOnline u een maand lang gratis het digitale gidsje ‘Een boekje vol do-it-yourself Home Deco’ met 20 pagina's met de mooiste en leukste huisdecoratie om zelf te maken.

Haak een draadmand met dots, maak je eigen draadschilderijen, pimp je persolein, knoop mooie plantenhangers, ga aan de slag met creative lettering of quilt je eigen poef. Genoeg te doen met dit leuke online boekje!
 
Download het boekje via deze link en vul bij het bestellen de kortingscode PLUSJULI in, waarmee het boekje in juli 2016 gratis is voor bezoekers van PlusOnline. U krijgt met de kortingscode €3,49 korting, zodat het boekje u niets kost.
 
Let op: deze actie liep in 2016. De boekjes zijn niet meer gratis te verkrijgen.