Gratis naar de notaris tijdens Nationale Testamentcheckdag

Op vrijdag 13 november 2020 organiseert EPN, als onderdeel van de Dag van de Erfenis, de Testamentcheckdag.

Tijdens deze dag kunt u gratis in gesprek met (kandidaat)-notarissen om uw testament te laten controleren of om u te laten adviseren hoe u een gevoelige kwestie kunt aanpakken en daarmee ‘gedoe’ kunt voorkomen. De deelnemende notariskantoren bieden vaak ook hulp op afstand en werken coronaproof.

Het leven verandert snel. Misschien heeft u in de tussentijd kinderen of kleinkinderen gekregen, bent u gescheiden en hertrouwd, heeft u een andere woning gekocht of is uw hobby uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Al deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat uw situatie verandert en dat kan gevolgen hebben voor uw testament. Daarnaast zijn er jaarlijks veranderingen in de wet die eventueel aanpassingen met zich meebrengen. Het is belangrijk dat u juist op die momenten uw testament controleert.

Nog geen testament?

Van jong tot oud en van alleenstaand tot gehuwd: de Testamentcheckdag is dé dag om uw testament te laten controleren, of om de vragen die u heeft bespreekbaar te maken, ongeacht uw situatie. Iedereen is van harte welkom bij één van de EPN en VMN notarissen om het testament door te nemen.  Geen testament? Ook dan bent u van harte welkom om advies in te winnen. 

Hier vind u meer informatie over de dag en de deelnemende notariskantoren.