Zo kun je het beste een tompouce eten

Een tompouce levert niet alleen een tevreden maag op, maar vaak ook vieze vingers en een knoeiboel. Gelukkig zijn er speciale technieken om het roomgebakje makkelijker op te peuzelen.

Dat laat dit filmpje van het wetenschappelijk programma 'Het Instituut' goed zien. Want hoewel we de meeste manieren om een tompouce op te eten wel kennen, zijn er altijd vindingrijke mensen die ons kunnen verbazen. Bijvoorbeeld de mevrouw na 3 minuten en 10 seconden. Briljant! 

Wat is uw tompoucetechniek?

Lees ook:

RECEPT: de Koningsdag tompouce >>
 

4 Comments

Door Marianne (niet gecontroleerd) op do, 23-4-2020 - 21:42

Eerst de bovenkant er af halen, dan de tompouce pakken en opeten. Als laatste het lekkerste: de bovenkant met het roze laagje.

Door Enrico (niet gecontroleerd) op do, 23-4-2020 - 21:22

Direct in de afvalemmergooien, probleem opgelost.

Door Peter van der Leij (niet gecontroleerd) op do, 23-4-2020 - 20:45

Er is nog een prima techniek.
Tompouce in de hand nemen en omstebeurt een hapje van de onder- en de bovenkant nemen.
Werkt perfect en zonder knoeien.

Door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 23-4-2020 - 18:08

Lekker opvreten ! Nx voorzichtig, alleen maar LEKKER ! U