Gratis receptenboekje: Koken met Kerst

Nog geen idee wat je met de kerstdagen op tafel gaat zetten? In deze receptengids vind je inspiratie voor een feestelijk viergangendiner. Of je nu de voorkeur geeft aan vlees, vis of vegetarisch: er is voor elk wat wils.

Koken voor de kerst is een heerlijke manier om het jaar af te sluiten. Het Voedingscentrum heeft ook dit jaar gezonde en betaalbare kerstmenu's bedacht. Wij hebben er een mooi boekje van gemaakt! De recepten zijn heerlijk en niet moeilijk te maken.

Kerstmenu 1

Het eerste menu bestaat uit 4 kleurige gangen. De gangen zijn relatief eenvoudig te bereiden. Delen van het menu kun je voorafgaand aan de kerst al klaarzetten, zodat je op de dag zelf ook veel tijd aan tafel kunt doorbrengen.

Kerstmenu 2

Dat geldt ook voor kerstmenu 2: 4 vegetarische gangen met verrassende smaakcombinaties, waarin een linzenpaté de hoofdrol speelt. En als bonus een lekker recept voor de kinderen uit het kookboek De kleine keukenhulp van het Voedingscentrum.

Let op: alleen nieuwsbriefabonnees kunnen de gratis receptenboekjes aanvragen. Door uw e-mailadres in te vullen, abonneert u zich automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief. Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief krijgt.

Controleer ook uw e-mailadres voordat u op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

Om dit receptenboekje te downloaden kunt u uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de nieuwsbrief van PlusOnline.