Bekijk het voorjaarsaanbod van onze Plus reisspecialpartners

Groep mensen
Partners

Bekijk hier de aantrekkelijke reizen en uitstapjes die onze partners voor u hebben uitgekozen!

Ontdek Groot-Brittannië
Met de mooiste verhalen nemen de SRC-reisleiders u mee op ontdekkingstocht door Groot-Brittannië. Blader door de reisbrochure en laat u inspireren!

SRC
Partners

Prachtige Riviercruises
Feenstra Rijn Lijn biedt riviercruises op de Europese rivieren. Bekijk de afvaarten van de Johann Strauss die wij in ons vaarprogramma hebben opgenomen.

Strauss
Partners

Teutoburgerwoud en meer
Zin in een heerlijke vakantie in het Teutoburgerwoud? Kom dan naar het 3* Hotel in 't park van Slot Willebadessen. Meer info & boeken op Videotrips.nl

Teutoburgerwoud
Partners

OV-ticket naar Keukenhof! Met het Combiticket (Keukenhof Express + Entree Keukenhof) reis je voordelig naar Keukenhof. En dat al vanaf € 31,00. Meer informatie en de opstaplocaties.

Keukenhof
Partners

Cruise vanuit Nederland
Ontdek meerdere bestemmingen tijdens één vakantie met Holland America Line. Vervoer, accommodatie, eten én entertainment zijn inbegrepen. Bekijk aanbod.

Strauss
Partners

 

Vaar mee met Dock C Al 15 jaar de mooiste begeleide groepsreizen, een gespecialiseerd team èn persoonlijke service. Ga in Augustus met ons mee naar Alaska.

Dock C
Partners

De hele wereld zien?
Ontdek de wereld comfortabel via een luxe cruiseschip en laat u compleet verzorgd meevoeren naar prachtige verre oorden en bijzondere bestemmingen.

Wereldcruisen
Partners

Verleng de zomer!
In onze luxe comfort-class touringcars 3 weken naar het Zuiden, Costa del Sol of Algarve. Met uitstekende begeleiding, verzorgd in mooie 4-sterren aparthotels met goede recensies!

Plusreisspecial
Partners

TWENTE: WELKOM, ALS VANOUDS!
Twente, de tuin van Nederland, is klaar om u -weer- te ontvangen. Ervaar de gemoedelijke Twentse gastvrijheid in Ootmarsum. Diverse hotelarrangementen vindt u op: www.landmarke.nl

Landmarke
Partners

 

Vakantietip: Hall-Wattens, Tirol
De vele wandelroutes voeren u door de schitterende Oostenrijkse bergen. Wissel het wandelen af met een bezoek aan een stadje, kerk of klooster of pak een gezellig terrasje.

Oostenrijk
Partners

 

Connexxion
Partners

Fietsen met vertrouwen!
Met de driewielers van Trigo kunt u weer met een gerust gevoel de weg op. Geen angst meer voor omvallen! Meer info? www.trigofietsen.nl

Trigo
Partners
Auteur 
  • David de Wilde