Mannen uit Drenthe hebben de grootste penis

De meeste condooms worden besteld in Amsterdam. Maar als we kijken naar provincie staat Zuid-Holland bovenaan. En mannen in Drenthe hebben de grootste piemels en in Limburg de kleinste. Dit en meer blijkt uit het Nationaal Condoomonderzoek 2019 door Condoom.nl.

Uit cijfers blijkt dat het condoomgebruik onder jongeren steeds lager is. De grootste reden is vaak dat ze niet weten wat de gevolgen kunnen zijn. Condoom.nl probeert jongeren te stimuleren en hoopt dat het condoomgebruik toe zal nemen.

Wat ook uit het onderzoek is af te leiden, is waar de grootste condooms besteld worden. Dat is in de provincie Drenthe, waar gemeente Vledderveen de kroon spant.

Kleine condooms

De kleinste worden aangeschaft in Limburg, met Sittard als uitschieter. Ook in Noord-Holland en Utrecht worden relatief veel kleine condooms besteld.

Voor de veiligheid en het seksuele genot is het belangrijk een passend condoom aan te schaffen. Een condoom dat te strak zit is namelijk moeilijk af te rollen, kan afknellen, erectieproblemen veroorzaken en de kans op scheuren is groter. Zodra een condoom te ruim is kan hij afglijden tijdens het vrijen. Door de omtrek in erectie te meten kun je de juiste maat bepalen.

De meest voorkomende soa's in Nederland zijn volgens condoom.nl:

Bron(nen):