De 5 beste YouTube-video's van 2017

Getty Images

Je kunt je uren vermaken op YouTube zonder dat je je ook maar een moment hoeft te vervelen. Ook in 2017 gingen er filmpjes rond die ons verbaasden, lieten schaterlachen of juist ontroerden.

5. Extreem buikspreektalent

Talentenjachten doen het wereldwijd enorm goed op televisie. De kleine grote ster van de talentenjachten in 2017 was de 12-jarige Darci Lynne, een extreem getalenteerde buikspreker. Vooral haar reactie toen de jury 'de gouden buzzer' indrukte, is geweldig..

4. Lachen & zingen met Ed Sheeran

Al jaren trekt de Britse komiek James Corden miljoenen kijkers met zijn zogenaamde 'Carpool Karaoke'. Maar toen wereldster Ed Sheeran bij hem in de auto stapte, werd het pas echt leuk!

3. Hilarische inauguratie

De inauguratie van president Trump zorgde nogal voor wat commotie. Het was natuurlijk voer voor handige YouTube'ers, die meteen in het montagehok doken en deze hilarische video online zetten..

2. Ontroerende animatie

Op de tweede plek staat een animatiefilmpje over homoseksualiteit dat iedereen ontroerde. En ook de tweede keer dat je hem bekijkt, komt 'ie binnen.

1. Kinderen verstoren live-interview 

Maar de video waar het meest over gesproken werd, was die van een interview van de BBC. Een professor was net bezig aan een bloedserieus verhaal toen dit gebeurde..

Auteur 
  • Yannick La Gordt Dillié