Rico Verhoeven over zijn gezonde geheimen

Het onthullende levensverhaal van deze wereldkampioen

Kickbokser Rico Verhoeven staat momenteel volop in de belangstelling. Niet alleen vanwege zijn wereldkampioenschap, maar ook vanwege de lancering van zijn nieuwe app én de biografie die Leon Verdonschot over hem schreef. PlusOnline sprak hem op de Nationale GezondheidsBeurs. In deze video vertelt hij over zijn trainingen, zijn voeding en zijn nieuwe app. Ook geeft hij tips over hoe jij jezelf kunt motiveren om voldoende te bewegen.

Het boek

Schrijver Leon Verdonschot (Hart tegen hart, Alles van Elkaar, Vos) volgde wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven een jaar lang intensief. Vanaf zijn landelijke doorbraak na het gevecht tegen Badr Hari tot en met zijn overwinning op Jamal Ben Saddik. Tijdens trainingen, in voorbereiding naar wedstrijden, tijdens presentaties en workshops en in zijn vrije tijd. Hij sprak niet alleen met Rico zelf, maar ging ook het gesprek aan met trainers en intimi.

Wilskracht en discipline

In dit boek beschrijft Rico Verhoeven voor het eerst over zijn getroebleerde jeugd. Over de verstoorde relatie met zijn moeder en over hoe de relatie met zijn vader spaak liep. Het is een verhaal over sportieve wilskracht en discipline, maar ook een boek dat bijna leest als een roman. Over beloning in de vorm van cola, vele trainingsuren en fillmpjes van Max Verstappen. Verdonschot zit echt op de huid van Rico en beschrijft zijn levensverhaal filmisch en meeslepend.

Foto: PFM Underwear.

Helaas; deze prijsvraag is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen.