PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Pas op: phishingmails over geblokkeerd ING account

Nadat eerder deze week melding is gemaakt van phishingmails die zogenaamd van ABN AMRO afkomstig zijn, worden er nu ook dergelijke mails onder de naam van ING verstuurd.

Volgens de mail heeft een derde partij toegang tot uw account verkregen, waardoor deze om veiligheidsredenen door ING is geblokkeerd. Om weer toegang tot uw account te krijgen, wordt u gevraagd om uw accountgegevens achter te laten.

Link

Via de link die in de mail is bijgevoegd, komt u terecht op de pagina waar u uw gegevens moet invullen. Klik in geen geval op die link! Door het invullen van uw gegevens komen deze bij criminelen terecht die hier misbruik van kunnen maken.

Herken nepmails

Het advies luidt zoals altijd: verwijder de mail direct en waarschuw uw omgeving. Herken phishingmails aan de hand van deze punten.

Bron: Opgelicht

Lees ook: