Bessensoda

Getty Images

Geniet van een heerlijk zomers ijsdessert! Voor dit gemakkelijke recept zijn maar 3 ingrediënten nodig.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 4 bolletjes bosbessensorbetijs
  • 1 eetlepel bessenlimonadesiroop
  • Koolzuurhoudend bronwater

Bereiding

  • Doe in 2 hoge glazen een bolletje ijs en verdeel de siroop er over.
  • Schenk de glazen voor driekwart vol met bronwater.
  • Schep er nog een bolletje ijs op.

Menusuggestie

Lekker met als hoofdgerecht Italiaans gevuld brood.

Voedingswaarden

Energie 
110kcal
Eiwit 
0 gram
Koolhydraten 
25 gram
Vezels 
0 gram
Vet 
0 gram
Verzadigd vet 
0 gram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum