Getty Images
Een heerlijke crostini verdura vooraf. Dat wordt smullen!
Crostini verdura
Ingrediënten
- 1 bruine afbakpistolet
- 1 rijpe tomaat
- 1 bosuitje
- 1 theelepel (olijf)olie
- (balsamico)azijn
- Handje rucola
Bereiding
- Warm de gril voor op de hoogste stand.
- Snijd het pistoletje in dunne plakjes.
- Rooster de sneetjes onder de hete gril in ca. 1 minuut bruin.
- Ontvel de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Maak het bosuitje schoon en snijd het in smalle ringen.
- Meng de bosui met de tomaat en voeg de olie, wat azijn, peper en een beetje zout toe.
- Beleg de sneetjes brood met rucola en verdeel het tomatenmengsel er over.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht tagliatelle met spinazie en champignons.
| Voedingswaarden per persoon | |||||
| Recept | |||||
| Energie | 105 kcal | ||||
| Eiwit | 3 gram | ||||
| Koolhydraten | 15 gram | ||||
| Vet | 3 gram | ||||
| Verzadigd vet | 1 gram | ||||
| Vezels | 2 gram | ||||
Bron
- Voedingscentrum