Havermoutcrumble met diepvriesfruit

Lekker en eenvoudig recept voor crumble

Havermoutcrumble met diepvriesfruit
Puur Gezond

Lekker en simpel: havermoutcrumble met diepvriesfruit. Je kan het natuurlijk ook met vers fruit maken, maar fruit uit de diepvries is vaak voordeliger. Wel zo prettig in deze dure tijden!

Aantal personen 
2

Ingrediënten

  • 300 gram diepvriesfruit (bessen, mango, aardbeien, frambozen, net wat je hebt)
  • 2 eetlepels kokosolie
  • 2 eetlepels honing
  • 25 gram geschaafde amandelen
  • 8 eetlepels havermout
Auteur 

Bereiding

Zo lekker dit recept! Als je hem eenmaal één keer gemaakt hebt, komt hij vast en zeker op je lijstje met favoriete recepten te staan. Eet smakelijk!

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Doe het fruit in een ingevet ovenschaaltje.
  • Smelt de kokosolie en meng deze met de honing, amandelen en havermout.
  • Verdeel het havermoutmengsel over het fruit.
  • Bak de crumble 20 minuten in de oven.
  • Lekker met een schep kwark of Griekse yoghurt!

Dit is een recept van Puur Gezond.