Warme wrap met vlees en taugé

Getty Images

Zo heeft u een wrap nog nooit gegeten, geniet ervan!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 1 dunne prei
  • 100 gram taugé
  • 2 takjes selderij
  • 150 gram nasivlees
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  • 1 klein blikje doperwten
  • Ketjap
  • 4 wraps of bloemtortilla's

Bereiding

  • Maak de prei schoon en snijd hem in smalle ringen.
  • Was de taugé.
  • Knip de selderij klein.
  • Bak het vlees in de hete margarine met wat peper bruin.
  • Voeg de prei toe en roerbak het geheel in 5 minuten gaar.
  • Voeg de uitgelekte doperwtjes en de taugé toe met wat ketjap en warm dit goed door.
  • Maak het geheel op smaak met wat ketjap en de selderij.
  • Warm de wraps op in een droge koekenpan, verdeel het mengsel er over en rol ze op.

Ingrediënten over?

Wraps:
Een geopende verpakking met wraps is in de koelkast nog 2 dagen houdbaar. Vries eventueel wraps in en bewaar ze maximaal 3 maanden.

Voedingswaarden

Energie 
670kcal
Eiwit 
35 gram
Koolhydraten 
85 gram
Vezels 
9 gram
Vet 
20 gram
Verzadigd vet 
4 gram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum