Macaronischotel

Een heerlijke macaronischotel waar geen oven voor nodig is.

Ingrediënten

  • 1 rode ui
  • 1 venkel
  • 1 courgette
  • 150 gram volkoren macaroni
  • 150 gram hamlap
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • 1 theelepel Provençaalse kruiden
  • peper
  • paprikapoeder
  • 2 eetlepels geraspte belegen 30+ kaas

Bereiding

  1. Maak de groente schoon. Snijd de ui in snippers, de venkel in reepjes en de courgette in blokjes.
  2. Snijd het vlees in dunne reepjes.
  3. Kook de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  4. Bak het vlees in de margarine bruin. Bak de ui mee.
  5. Voeg de rest van de groente toe met peper, de Provençaalse kruiden en paprikapoeder. Stoof de groente en het vlees in 10 minuten gaar.
  6. Meng de uitgelekte macaroni door de groente en warm het geheel goed door.
  7. Geef er de geraspte kaas bij.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

15-30 minuten
Energie
530 kcal
Eiwit
35 gram
Koolhydraten
60 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Vezels
10 gram
Zout
0,3 gram