Verduurzamen lastig? Gratis verduurzamingsadvies maakt het makkelijk!

Getty Images

Met de huidige energieprijzen is het verstandig om uw woning te verduurzamen. U vergroot uw wooncomfort en bespaart tegelijkertijd fors op uw energierekening. Maar hoe regelt u dat verduurzamen? En hoe kunt u de kosten daarvan betalen?

Ik wil wel verduurzamen maar hoe dan?

Veel mensen willen wel verduurzamen maar doen het uiteindelijk niet doen omdat het erg veel werk is om alles te regelen.
En dat is niet vreemd. Installateurs zijn druk, kunnen vragen wat ze willen en materiaal en apparatuur zoals een wamtepomp is slecht verkrijgbaar. En ook niet onbelangrijk: hoe zit het met de subsidies voor verduurzamen?

In de praktijk loopt men tegen de volgende vragen op:

  • Waar vind ik iemand die zonnepanelen kan leveren?
  • Welk dubbel glas moet ik hebben?
  • Is bij mij spouwmuur- of vloerisolatie mogelijk?
  • Waar kan ik dit regelen voor een goede prijs?
  • Heb ik recht op subsidie en hoeveel dan?
  • En wanneer is het gereed?

Alles rondom verduurzaming geregeld met één aanspreekpunt

Hoe fijn zou het zijn als u het verduurzamen van uw woning kan laten regelen door één partij? Advies, offertes en uitvoering van alle werkzaamheden. En wilt u de kosten voor verduurzaming financieren? Dan helpen we u daar ook mee. Met de Moneywise Verduurzaming Service wordt alles voor u geregeld!

Slim, snel en goedkoop verduurzamen

Wij zorgen ervoor dat een verduurzamingsadviseur u thuis een inspectie uitvoert en u adviseert over de mogelijkheden, besparingen en kosten. Normaal kost dit € 289. Maar via Moneywise is deze dienst gratis!
Moneywise werkt hierbij samen met Susteen. Zo weet u snel welke maatregelen er kunnen worden toegepast in uw woning. Moneywise regelt de bijbehorende financiering voor u en de duurzaamheidsmaatregelen worden binnen 12 tot 16 weken bij u thuis uitgevoerd door een erkend installateur. U wordt dus volledig ontzorgt en alles is onder één dak geregeld. Dat is wel zo makkelijk!

Ook AOW'ers kunnen geld lenen om te verduurzamen

Wat veel mensen niet weten, is dat het ook voor senioren mogelijk is om op basis van hun AOW en  pensioeninkomen een hypotheek te krijgen om de woning te verduurzamen. Ook de overwaarde van de woning kan hiervoor worden gebruikt.
Moneywise weet precies wat de mogelijkheden zijn en regelt de beste financiering voor uw verduurzaming.


Vraag nu de gratis en vrijblijvende  Moneywise Verduurzaming Service aan!

Door het invullen van onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de Moneywise Verduurzaming Service.

 

Auteur