3 zomerse fietsroutes

Heerlijk genieten van het weer

Getty Images

Hierbij vindt u een drietal routes om van het heerlijke weer te genieten. Zoekt u verkoeling? Maak dan een mooie fietstocht door de Duinen van Meijendel en waai lekker uit aan het strand. Kunt u juist niet genoeg krijgen van het warme weer? Ga dan voor de zomerse fietsroute aan zee bij Bergen aan zee. Rustzoekers en liefhebbers van cultuur komen aan hun trekken in de route door het Groene Hart en Gouda.

Fietsen door het Groene Hart - Zuid-Holland (39 km)

We presenteren u een fietsroute in de omgeving van Gouda en Alphen aan de Rijn. Het Groene Hart vormt een tegenpool voor het stedelijke gebied eromheen. In dit gebied vindt u vele karakteristieke boerderijen, die de lekkerste boerenproducten maken en verkopen. Fiets in Gouda ook langs de kaasmarkt en het bekende oude stadhuis!

Getty Images
  • Startlocatie: Spoorstraat 6A, 2806 BZ Gouda, Nederland

Getty Images

Fietsen door de Duinen van Meijendel - Zuid-Holland (40 km)

Meer dan een miljoen mensen bezoeken jaarlijks de Duinen van Meijendel. Niet wonderbaarlijk, want dit duinenlandschap behoort tot de belangrijkste kustgebieden van Nederland. In deze prachtige omgeving heeft Fietsen.123 een fietsroute voor u uitgezet.

Getty Images

Startlocatie: Notenplein, 2555 ZX Den Haag, Nederland

Getty Images

Fietsen aan zee - Noord-Holland (28 km)

Een heerlijke zomerse route die start vanaf een weg die regelrecht het duingebied inloopt. U fietst door de Schoorlse Duinen en doorkruist Bergen aan Zee. Deze fietsroute is gemakkelijk te bereiken met de fiets en biedt afwisselend duingebied met uitgestrekte loof- en naaldbossen, stuifduin, valleien en heidevelden.

Getty Images
  • Startlocatie: Hargerzeeweg 20, 1873 HK Groet, Nederland

Getty Images
Auteur 
  • Thomas Perik
Bron 
  • Fietsen.123