Net getest: Skunkx

Warme en ontspannen voeten

Tijdens een personeelsuitje hebben we 12 kilometer gewandeld. Ik kom met pijn in mijn voeten thuis. Gelukkig staan de Skunkx op mij te wachten. Kunnen deze zelfverwarmende sloffen misschien iets voor mijn voeten betekenen?

Wat is het?

De Skunkx is een voetverwarmer en -massageapparaat in één. De slof heeft twee verwarmingsstanden: normaal en extra warm. De extra warme stand voert constant warmte toe voor mensen met extreem koude voeten

De combinatie van massage en actieve verwarming is een goede manier om pijnlijke en overbelaste voeten te verlichten. De massagefunctie kan ook los worden gebruikt.

Wat belooft het?

De Skunkx verwarmt en masseert de voeten. Dit stimuleert de bloedcirculatie, zodat u nooit meer koude voeten heeft. Skunkx zorgen urenlang voor warme en ontspannen voeten. De massage revitaliseert pijnlijke en vermoeide voeten.

Werkt het?

Het werkt absoluut. De Skunkx worden heerlijk warm en de massage is een weldaad voor mijn pijnlijke voeten. Ze zijn erg makkelijk om te bedienen; zelfs mijn dochter van 3 jaar weet meteen hoe het werkt. De Skunkx zijn van mooie kwaliteit. De binnenkant van schapenwol voelt lekker zacht aan. Het is een echt luxe product.

Zijn er nadelen?

Het klinkt allemaal heel mooi, maar zijn er dan helemaal geen nadelen? Jawel, de prijs! Ik denk niet dat er veel mensen zijn die het bedrag van 219 euro zomaar kunnen - of willen - neertellen voor een paar 'sloffen'.

Inmiddels zijn de Skunkx ook te vinden bij een groot aantal thuiszorgwinkels in Nederland voor een bedrag tussen de 189-219 euro.

Verder zijn Skunkx relatief zwaar (denk hierbij aan bergschoenen), terwijl ze los om de voeten zitten. Vooral op de trap kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Maar volgens Coen Lauwerijssen van Skunkx is dit inmiddels al opgenomen in de plannen.

Meer informatie over Skunkx: www.skunkx.com

Trefwoorden: