Geroerbakte visreepjes met groente

Lekker met mie.

Ingrediënten

  • 1 prei
  • 250 gram broccoli
  • 1 rode peper
  • 200 tilapia of pangasiusfilet
  • 2 eetlepels olie
  • 2 theelepels mosterd
  • Citroensap

Bereiding

  1. Maak de groente schoon. Snijd de prei in smalle ringen en de broccoli in roosjes.
  2. Maak de peper schoon. Verwijder de pitjes en snijd de peper in smalle ringetjes.
  3. Kook de broccoli in weinig water in een paar minuten beetgaar.
  4. Snijd de vis in smalle repen.
  5. Verwarm de olie in een braadpan en bak hierin de vis aan alle kanten bruin. Bak de prei en de ringetjes peper even mee.
  6. Voeg de broccoli toe en maak het geheel op smaak met de mosterd en wat citroensap.

Menusuggestie

Lekker met komkommersalade met dille en aardappelpuree.

Hiervoor heb je nodig...

  • 1 komkommer
  • dille
  • azijn
  • 6 opscheplepels aardappelpuree

Extra informatie

Allergie info:
Voor het gebruik van bouillon raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.

Ingrediënten over?

Beetje citroensap nodig? Snijd de citroen niet door, maar prik er een gaatje in en knijp er wat sap uit. Gebruik eventueel citroensap uit een flesje. Een flesje citroensap is in de koelkast afgesloten weken houdbaar.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

0-15 minuten
Energie
465 kcal
Eiwit
35 gram
Koolhydraten
45 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Vezels
8 gram
Zout
0,6 gram