PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Minkes beautytips #6: rode lippen

Sommige vrouwen gebruiken geen felle lippenstift meer, omdat het bijvoorbeeld snel uitloopt in hun mondhoeken. Beautyspecialist Minke Flach laat trucjes zien om dit te voorkomen.

Stap 1. als je foundation gebruikt, neem dan ook even je lippen mee
Stap 2. gebruik een lippotlood en begin bij de mondhoeken
Stap 3. teken een contour met het potloodje
Stap 4. kleur je mondhoeken in
Stap 5. breng de lippenstift aan

Reactie toevoegen

1 Reactie

Door L.M.Y. VAN LAARHOVEN op vr, 7-10-2016 - 22:45

Over rode lippen gesproken; ik gebruik al een aantal jaren tot grote tevredenheid Lipfinity van Max Factor. Weet niet of ik hier reclame voor mag maken maar deze lippenstift (of eigenlijk een soort crème in een buisje) breng je aan en daaroverheen een soort lipgloss (bijgeleverd) en je hebt de grootste moeite om het eraf te krijgen. Als je het 's avonds opbrengt zit het er de volgende ochtend zeker weten nog op! Dan word je dus al met rode lippen wakker!