Perfecte wenkbrauwen in een handomdraai

Blog van Sylvia Aué, onze beauty-expert

Getty Images

Te vaak geëpileerd? Grijze, stugge haartjes? Na vele jaren is er nu een makkelijke en betaalbare oplossing.

O ja, ook ik heb vroeger mijn wenkbrauwen tot dunne streepjes geëpileerd, waarna ze nooit meer mooi vol zijn geworden. O ja, ook ik heb jarenlang die grijze, stugge haartjes uitgetrokken, waardoor mijn wenkbrauwen nu ‘gaten’ vertonen. Ik werkte ze daarom bij met het wenkbrauwpoeder van Chanel; een perfecte, maar nogal kostbare oplossing.

Mooie wenkbrauwen zijn ‘hot’

Het afgelopen jaar stonden wenkbrauwen helemaal in de spotlights van de make-upwereld en er kwamen tal van nieuwe producten op de markt; poeders, gels en speciale wenkbrauwpotloden, dure en goedkope, goede en slechte. Ik heb ze allemaal getest, maar zelfs de goede konden Chanels wenkbrauwproduct niet overtreffen. Tot nu toe dan.

Blíjvend in vorm

Van de week heb ik de nieuwe PRO Brow Gel Liner van Make-up Studio gebruikt. Geweldig! De poederachtige gel laat zich met een wenkbrauwkwastje heel precies aanbrengen, zodat je er precies de juiste vorm mee kunt tekenen. En ben je daarmee klaar, dan blíjven je wenkbrauwen ook mooi, want zelfs als je per ongeluk wrijft, vlekt of vervaagt het spul niet. Bovendien is de Brow Gel Liner waterproof, dus ook in de regen blijven je wenkbrauwen in vorm. Of ze ook mooi blijven na het zwemmen weet ik niet, want dat heb ik nog niet uitgeprobeerd.

Zuinig in gebruik, dus voordelig

Ik ben direct naar de website gegaan (www.make-upstudio.nl) waar je de PRO Brow Gel Liner kunt bestellen, want ik was natuurlijk heel nieuwsgierig om te zien wat hij moest kosten. €20,90. Geen koopje, maar beslist een stuk voordeliger dan het mij zo vertrouwde poeder. Bovendien denk ik dat je er superlang mee doet, omdat je er per keer maar heel weinig van nodig hebt. PRO Brow Gel Liner is er in drie kleuren: blond, warm blond en donkerbruin.

P.S. Heb je geen goede wenkbrauwkwast, dan raad ik je aan om de professionele No.21 Eyebrow Brush van Make-up Studio ook maar meteen te bestellen (€10,90).

Getty Images

Sylvia Aué
Beauty-expert Plus Magazine

Auteur