Boekrecensie: 30 jaar reumapraktijk

Reuma. Achter dat ene woord gaat veel schuil; veel verschillende aandoeningen en veel mensen die ermee leven. Reumatoloog Dick Siewertsz van Reesema weet dat als geen ander onder woorden te brengen. In "Ermee leren leven, dat heb ik nooit tegen iemand gezegd", krijgt u een exclusief kijkje in de praktijk van een reumatoloog.
Auteur:
Dick Siewertsz van Reesema
Jaar van uitgave:
2011
Prijs:
€ 5,95
Aantal pagina's:
140

Dr. Reesema was twaalf jaar lang de vaste columnist van RondReuma, het magazine van het Reumafonds. Elke drie maanden nam hij de lezers als het ware mee naar zijn spreekkamer. Zijn columns waren zeer populair.

Zijn columns zijn nu gebundeld in een boek dat een kijkje geeft in dertig jaar reumapraktijk, met bijzondere en soms ook ontroerende verhalen. Ze geven een goed beeld van wat er zich in zijn praktijk afspeelde. De worsteling van mensen met hun aandoening, de verzuchting van de arts die moet constateren dat de nieuwste medicijnen voor sommige patiënten te laat zijn gekomen, maar vooral ook de gezamenlijke zoektocht naar de meest geschikte behandeling. En dat is soms een hele puzzel.

De mogelijkheid om reuma te behandelen zijn de afgelopen dertig jaar enorm toegenomen. Uit de columns wordt wel duidelijk dat er nog steeds veel werk te doen is. Er zijn nog vele vormen van reuma waarvoor een specifiek medicijn tot op de dag van vandaag ontbreekt.

Bezoekers van Plus Online kunnen dit boek vol reuma-ervaringen nu extra voordelig bestellen: voor slechts euro 5,95 (inclusief verzendkosten).

Bestel nu direct!