Ananas met munt

Getty Images

Een tropisch desert, genieten maar!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • ½ ananas
  • 8 gram muntblaadjes
  • ½ dl dikke halfvolle yoghurt

Bereiding

  1. Snijd de halve ananas in tweeën.
  2. Snijd het vruchtvlees uit de schil en verwijder de harde kern.
  3. Snijd het vruchtvlees in stukjes en verdeel ze eventueel weer over de stukken schil.
  4. Leg dit op 2 bordjes.
  5. Knip de munt in reepjes en meng het door de yoghurt.
  6. Schep de yoghurt op de ananas.

Menusuggestie

Lekker met als hoofdgerecht tilapia met amandelchermoula en tomatensaus, snijboontjes en couscous.

Voedingswaarden

Energie 
85kcal
Eiwit 
2 gram
Koolhydraten 
15 gram
Vezels 
2 gram
Vet 
1 gram
Verzadigd vet 
0 gram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum