Kabeljauw gestoofd in wijn

Getty Images

Een heerlijke kabeljauw gestoofd in wijn!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
30

Ingrediënten

  • 2 moten kabeljauw of klein staartstuk
  • Viskruiden
  • 1 dl droge witte wijn
  • 1 eetlepel dille (vers of uit de diepvries)
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 1 eetlepel vloeibare margarine

Bereiding

1. Warm de oven voor op 180° C.
2. Wrijf de vis in met viskruiden en leg de vis in een ovenvaste schaal.
3. Schenk de wijn erbij en doe de dille erbij.
4. Strooi het paneermeel over de vis en druppel de margarine er over.
5. Laat de vis in de oven in ca. 25 minuten gaar worden en bruin kleuren.

Menusuggestie

Lekker met snijbonen en aardappelen.

Hiervoor heb je nodig...

400 gram snijbonen
6 kleine aardappelen
 

Voedingswaarden

Energie 
195kcal
Eiwit 
25 gram
Koolhydraten 
5 gram
Vezels 
0 gram
Vet 
5 gram
Verzadigd vet 
1 gram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum