Getty Images
      
  Goedgevuld met aubergine, prei en tomaat.
    Aantal personen 
              
  2
          
    Bereidingsduur 
              
  30+ minuten
          Ingrediënten
- 100 gram volkorenmeel
 - 75 gram bloem
 - 3 eetlepels olijfolie
 - circa 100 milliliter water
 - 1 dunne prei
 - 1 kleine aubergine
 - 1 tomaat
 - 1 blikje tonijn op water
 - peper
 - tijm
 - 2 eetlepels zuivelspread
 
Voedingswaarden
    Energie 
              
  575kcal
          
    Eiwit 
              
  30 gram
          
    Koolhydraten 
              
  65 gram
          
    Vezels 
              
  10 gram
          
    Vet 
              
  20 gram
          
    Verzadigd vet 
              
  5 gram
          
    Zout 
              
  800 milligram
          Bereiding
- Meng het volkorenmeel en de bloem in een kom.
 - Voeg 2 eetlepels olijfolie en het water toe en kneed er een soepel deeg van. Voeg eventueel nog wat water of wat bloem toe.
 - Dek de kom af met plasticfolie en laat het deeg 30 minuten (of langer) rusten.
 - Verdeel het deeg in 4 bolletjes. Rol elk bolletje op een met bloem bestoven aanrecht of op een siliconen bakmat dun uit.
 - Verwarm een droge koekenpan en bak de wraps in enkelen minuten aan beide zijden gaar maar niet bruin. Neem de wraps uit de pan.
 - Maak de groente schoon.
 - Snijd de prei in smalle ringen en de aubergine en de tomaat in blokjes.
 - Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
 - Verwarm de rest van de olijfolie in een wok of braadpan en bak hierin de prei en de aubergine enkele minuten.
 - Voeg de tomatenstukjes en de tonijn toe en warm dit goed door.
 - Maak het mengsel op smaak met peper en wat tijm.
 - Verwarm de wraps eventueel nog in een droge koekenpan.
 - Bestrijk de wraps dun met zuivelspread, verdeel het mengsel er over en rol ze op.