Frozen yoghurt bite

Getty Images

Uit de keuken van Yoghurt Barn

Aantal personen 
4-6

Ingrediënten

  • 2 el honing of agavesiroop
  • 500 ml volle yoghurt of Griekse yoghurt
  • Handje frambozen
  • 50 g pure chocolade
  • 3 el ongezouten pistachenootjes
  • Ovenschaal en bakpapier

Bereiding

  1. Bekleed een ovenschaal met een stuk bakpapier.
  2. Meng de honing door de yoghurt.
  3. Giet de yoghurt met honing in de met bakpapier beklede ovenschaal.
  4. Verdeel de frambozen over de yoghurt.
  5. Breek de chocolade in grove stukken en verdeel deze samen met de pistachenootjes over de yoghurt.
  6. Zet de yoghurt minimaal 3 uur in de diepvries.
  7. Haal de yoghurt 10 minuten van tevoren uit de diepvries voordat je hem gaat serveren.

Dit recept komt uit het boek Yoghurt, 47 zoete en hartige recepten uit de keuken van Yoghurt Barn.

Auteur