PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Minkes beautytips #3: foundation aanbrengen

Foundation aanbrengen is voor veel vrouwen een bekend klusje, maar hoe doe je het zo mooi en natuurlijk mogelijk? Beautyspecialist Minke Flach geeft tips in haar nieuwe vlog.

Minke brengt zelf het liefst foundation aan met de vingertoppen, om ook de kleinere plekken te bereiken en zo precies mogelijk te werk te gaan. Ze benadrukt dat je, zeker bij kort haar, niet je oorlel moet vergeten tijdens het smeren. Ook pakt Minke haar bovenste ooglid mee als ze foundation aanbrengt. Het resultaat zie je hieronder!

Bekijk ook

Beautyvlog #1: haar glad föhnen
Beautyvlog #2: mascaratest

Reactie toevoegen

1 Reactie

Door Riny Pollaert-S... op do, 14-7-2016 - 12:41

Leuk filmpje. Zelf doe ik het altijd zo, als ik foundation aanbreng.