Kijk naar Myrna Plus aflevering 6

Zaterdag wordt aflevering 6 van Myrna Plus uitgezonden. Deze week heeft Myrna acteur en nu ook auteur Dirk Zeelenberg te gast en praat zij met financieel adviseur Jacqueline van der Spoel over geld schenken. U kijkt toch ook?

Dirk Zeelenberg: maak kans op zijn boek!

Deze week is Dirk Zeelenberg de speciale gast van Myrna. Dirk is natuurlijk bekend als acteur (o.a Divorce en All stars), maar is nu ook auteur. Zijn boek ‘Niet bepaald een succesverhaal’ is net uit. Wil je kans maken op het boek van Dirk, kijk dan hier. Dirk is overigens ook BABS (Bijzonder Ambtenaar Burgerlijke Stand), wat betekent dat hij mensen mag trouwen, dus mocht je plannen hebben…

Geld en Recht: erven en schenken

Vorige week was er in Myrna Plus aandacht voor het testament. Naar aanleiding daarvan kwam er een kijkersvraag binnen: ‘wat zijn eigenlijk de regels voor geld schenken tijdens je leven?’ Financieel adviseur Jacqueline van der Spoel legt uit waar je op moet letten en wat je belastingvrij mag schenken. Wil je meer weten, kijk dan hier.

Vorige week ging het ook over pensioenen: de online tool om zelf een pensioenberekening te maken is hier beschikbaar.   

Reizen: Landgoed de Scheleberg

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te investeren in een recreatiewoning. Dat kan bij verhuur namelijk een mooi rendement opleveren. Ook Dirk Zeelenberg kan hierover meepraten. Hij heeft een huisje op Landgoed De Scheleberg. Sander Janson bezoekt dit landgoed samen met Piet en Ria, die interesse hebben in een recreatiewoning. Ze kijken in 2 typen huizen. Wil je meer weten, kijk dan hier.

Gezondheid: horen

Zonder dat je het doorhebt, gaat je gehoor langzaam achteruit. Dat was ook het geval bij Cees Mulder. Hij vertelt in de studio dat hij door opmerkingen uit zijn omgeving uiteindelijk naar een audicien ging. Met behulp van een piepklein gehoorapparaat kan hij nu alles weer verstaan. Sander ondergaat ook een hoortest en de uitkomst is best even schrikken voor hem. Het is verstandig om regelmatig je gehoor te laten testen. Wil je meer weten over gehoorverlies kijk dan hier.

Lifestyle: Wellness

Sander Janson is op pad met René en Miranda. Zij willen graag wat meer wellness in hun badkamer. Gelukkig zijn daar verschillende mogelijkheden voor, zoals een stoomcabine, sunshower of bubbelbad.  Wil je meer weten, kijk dan hier.

Lifestyle: ontspannen met Marion Pauw

In Myrna Plus de kans om de hoogtepunten van het RTL programma ‘In de Stoel’ terug te zien. In de natuur praat Marjolein Keuning met BN’ers over stress en ontspanning. Deze week schrijfster Marion Pauw.

Plus Magazine: Anita Witzier en meer…

In Plus Magazine deze maand: interviews met Anita Witzier en Danny de Munk, special: erven en schenken, skiën in Oostenrijk, luxe in de badkamer en meer…