Kijk naar Myrna Plus aflevering 8

Het is weer tijd voor aflevering 8 van Myrna Plus. Deze week is Ruth Jacott te gast. In deze aflevering worden tips gegeven voor een opgeruimd hoofd en informatie over financieel misbruik. Ook wordt er verteld over hulporganisatie Cordaid. U kijkt toch ook? Zaterdagmiddag, RTL4, 15:30 uur!

Ruth Jacott

De diva is terug en hoe. Begin 2017 staat Ruth Jacott met haar 5-koppige live band in de Nederlandse theaters met haar gloednieuwe show: Ruth. In Myrna Plus laat Ruth alvast een klein stukje horen en vertelt ze wat je van haar theatertour kunt  verwachten. Wil je weten wanneer en waar Ruth te zien is? Klik dan hier of neem een kijkje op deze website.

Gezondheid: een opgeruimd hoofd

Opruimen is hip. De boeken van opruimgoeroe Marie Kondo zijn niet aan te slepen. Doel: een opgeruimd huis. Bij Plus Magazine ontstond de vraag: kun je ook je hoofd opruimen? Meer ruimte creëren voor nieuwe dingen en minder plek voor zorgen en stress. In de studio is Susanne de Joode, redacteur Gezondheid van Plus Magazine om hier meer over te vertellen. Wil je meer weten, kijk dan hier.

Geld en Recht: financieel misbruik

De kijkersvraag van deze week gaat over financieel misbruik. Ongeveer 30.000 mensen per jaar worden hier slachtoffer van. Financieel adviseur Jacqueline van der Spoel legt uit hoe je financieel misbruikt kunt herkennen en hoe je het kunt voorkomen. Informatie over hulp bij zelf bankieren vind je hier. Bij een vermoeden van financieel misbruik kun je hier terecht.

Goed doel: Cordaid

Simone van Hamond, manager fondsenwerving van Cordaid is te gast. Simone vertelt over het werk van deze hulporganisatie die zich richt op gezondheidszorg, onderwijs en noodhulp in de allerarmste landen. Sander Janson is op reis geweest naar Malawi om een aantal projecten te bezoeken. Hij ging op pad met twee donateurs: Tjeu Rutte en Joke van der Poel. Het werd een aangrijpende reis. Meer over Cordaid is hier te vinden.

Lifestyle: ontspannen met Mart Visser

In Myrna Plus de kans om de hoogtepunten van het RTL programma ‘In de Stoel’ terug te zien. In de natuur praat Marjolein Keuning met BN’ers over stress en ontspanning. Deze week couturier en beeldend kunstenaar Mart Visser.

Plus Magazine: Martijn Fischer en meer…

In Plus Magazine deze maand: interview met Martijn Fischer, kerst in Duitsland, Geld en Recht: eindejaar tips en nog veel meer…