Kijk naar Myrna Plus aflevering 9

Het is weer tijd voor de negende aflevering van Myrna Plus. Deze week ontvangt Myrna Jon van Eerd en praat zij onder andere over Vitamine D en vermogensrendementheffing. U kijkt toch ook? Zaterdagmiddag, RTL4, 15:30 uur!

Jon van Eerd

Jon van Eerd is de speciale gast deze week. Hij vertelt over zijn nieuwe voorstelling Harrie Let Op De Kleintjes waarmee hij de komende maanden in meer dan 100 theaters te zien is. Dit keer gaat zijn alter ego Harrie Vermeulen op 2 baby’s passen. Dat wordt, uiteraard, een chaos. Kijk hier voor de speellijst. 

Goed doel: Cordaid

Sander Janson is samen met Cordaid donateurs Tjeu en Joke op reis geweest naar Malawi. Daar bezochten ze een aantal projecten van Cordaid. Vandaag beelden van hun bezoek aan een kliniek. In de studio vertellen Tjeu en Joke over hun ervaringen in Malawi. Wilt u meer weten over het werk van Cordaid, kijk dan hier.

Voeding: Vitamine D

Vitamine D is goed voor de ontwikkeling van je spieren en botten. De zon zorgt voor de aanmaak van vitamine D in uw lichaam, maar met het korter worden van de dagen, zien we de zon ook minder. Voedingsdeskundige Inge Hendriks legt uit hoe je ervoor kunt zorgen dat  je ook in deze tijd van het jaar voldoende vitamine D binnen krijgt. Kijk hier voor meer informatie.

Geld en Recht: vermogensrendementheffing

Ook deze week weer een kijkersvraag. Deze keer: 'Ik heb mijn hele leven gespaard. Nu gaat in 2017 de belasting op het vermogen veranderen. Wat zijn de gevolgen?' Financieel adviseur Jacqueline van der Spoel legt uit wat de wijzigingen zijn en waar je op moet letten. Hier kunt u meer lezen over de wijzingen die aangekondigd zijn op Prinsjesdag, waaronder ook de wijziging op de vermogensrendementheffing.

Reizen: Uitwaaien in Zeeland

Myrna en Sander logeren een weekendje op Fletcher Landgoed Hotel Renesse. Ze genieten van een high-tea, bezichtigen het Slot Moermond en Sander heeft een verrassing in petto: ze gaan zeevissen! Meer weten kijk dan hier.

Plus Magazine: Martijn Fischer en meer…

In Plus Magazine deze maand: interview met Martijn Fischer, kerst in Duitsland, Geld en Recht: eindejaar tips en nog veel meer…