Myrna Plus weer van start

Dit komt er aan bod in aflevering 1

Op zaterdag 1 oktober 2016, om 15.30 uur, gaat bij RTL4 het tweede seizoen van het tv-programma Myrna Plus van start. Myrna Plus wordt gemaakt in samenwerking met Plus Magazine en wordt gepresenteerd door Myrna Goossen. Wij geven u een overzicht van de onderwerpen die in de eerste aflevering aan bod komen.

Marjolein Keuning

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is Marjolein Keuning de speciale gast van Myrna. Ze was even niet te zien als Maxime in GTST, maar vertelt dat daar binnenkort verandering in komt. In haar GTST-pauze heeft Marjolein het programma ‘In de Stoel’ gepresenteerd. Hierin spreekt ze met verschillende BN’ers over stress en ontspanning.

Voeding: voldoende vitamines

Vroeger was er maar 1 soort vitamine tabletten, maar tegenwoordig zijn er voor iedere doelgroep specifieke supplementen te koop. Inge Hendriks, voedingsdeskundige is te gast en legt uit wat het verschil tussen deze supplementen is en wat het belang ervan is.  Voor meer info, kijk hier.

Gezondheid: otoscopie

Sander Janson ging er op uit om een otoscopie te doen. Een nieuwe techniek waarbij een audicien met behulp van een kleine camera in de gehoorgang kan kijken. Aan tafel bespreekt Myrna met Cindy Eggink het belang van goed horen. Wilt u meer weten, kijk dan hier.

Geld en Recht: veiligheid online

Hoe herkent u een valse e-mail en een neppe website? Financieel adviseur Jacqueline van der Spoel legt uit waar u op moet letten en wat u moet doen als het, onverhoopt, mis gaat. Wilt u meer weten over veilig bankieren en uitleg over online bankieren, bezoek dan de website van de Rabobank.

Reizen: Vakantie in Lichtenvoorde

Sander helpt een echtpaar uit Groningen dat op zoek is naar een vakantiewoning.  Samen verkennen ze de buurt en bezichtigen ze een recreatiewoning op Residence Lichtenvoorde. Meer informatie is hier te vinden

Reizen: Genieten in Gelderland

Myrna en Sander reizen af naar Wageningen waar ze in Ouwehands Dierenpark op 10 cm afstand oog in oog staan met een ijsbeer. Ze voeren ringstaartmaki’s en genieten van een waanzinnig uitzicht op het panoramaterras van Fletcher Hotel de Wageningse Berg. Meer weten?

Plus Magazine: vallen en meer

In Plus Magazine deze maand: interviews met Eva Jinek en Dr. Pol, veilige zorg, pensioen na een scheiding, op stap in Lissabon en nog veel meer.

Trefwoorden: