Kijk naar Myrna Plus aflevering 11

Het is tijd voor de elfde aflevering van Myrna Plus. Deze week ontvangt Myrna Tineke Schouten en praat zij onder andere over voeding die kan helpen om spanning te verminderen en over het beleggen van spaargeld. U kijkt toch ook? Zaterdagmiddag, RTL4, 15:30 uur!

Tineke Schouten

Tineke Schouten is de speciale gast deze week. Met haar nieuwe show T-Splitsing toert ze door het hele land. Uiteraard weer met een aantal nieuwe typetjes, maar ook met mooie liedjes en persoonlijke verhalen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier voor de speellijst.

Doen: stuur gratis een kaartje

Na de behandeling van kanker weer terug naar je oude leven. Het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Aan tafel bij Myrna praat Henriëtte over de impact die de diagnose kanker op haar leven had en nog steeds heeft. Onderzoeker en psycholoog Marieke van de Wal vertelt over het belang van goede psychische zorg voor mensen die kanker hebben of hebben gehad. Steun van naasten is enorm belangrijk! Via KWF Kankerbestrijding kun je een gratis kaartje sturen om te laten weten dat je aan iemand denkt. Doen!

Voeding: minder stress

Iedereen kent ze wel; momenten waarop je last hebt van (gezonde) spanning. Spanning kan je helpen om beter te presteren, maar te veel spanning is niet gezond. Voedingsdeskundige Inge Hendriks vertelt over voeding die kan helpen om het gejaagde gevoel te verminderen. Dat is voeding die tryptofaan, de voorloper van serotonine, het zogenaamde geluk hormoon, bevat: bananen en warme melk. Ook een supplement met valeriaan kan uitkomst bieden. Kijk hier voor meer info.

Geld en Recht: beleggen

Ook deze week weer een kijkersvraag: Ik zou graag wat meer rendement willen maken op mijn spaargeld, maar ik wil niet te veel risico lopen. Is beleggen dan wel een optie? Financieel adviseur Jacqueline van de Spoel legt uit welke mogelijkheden er zijn om te gaan beleggen en uiteraard wat de risico’s zijn.

Wil je meer weten, kijk dan hier voor meer info.

Reizen: Alkmaar en de duinen

Myrna en Sander gaan er weer op uit om de mooiste plekken in Nederland te ontdekken. Myrna gaat op de fiets de Schoorlse Duinen in en Sander ontdekt op de Segway de leukste plekken van Alkmaar. Uitvalsbasis is Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel in Schoorl.

Plus Magazine: Martijn Fischer en meer…

In Plus Magazine deze maand: interview met Martijn Fischer, kerst in Duitsland, Geld en Recht: eindejaarstips en nog veel meer…