Myrna Plus: kijk zaterdag aflevering 2

Dit komt er aan bod!

Het tweede seizoen van Myrna Plus is begonnen en a.s. zaterdag 8 oktober is het tijd voor de tweede aflevering. Myrna praat weer met verschillende experts en BN'ers over onder andere Gezondheid, Geld en Recht, Reizen, Lifestyle en Plus Magazine. U kijkt toch ook?

Lenette van Dongen

Deze week is Lenette van Dongen de speciale gast van Myrna. Lenette reist het hele land door met de reprise van haar cabaret programma ‘Tegenwind’ waarin ze vertelt over haar verhuizing van de grote stad naar een dorp bij zee. Geeft de natuur haar wel genoeg rust? Lenette bespreekt het met Myrna. Zelf Lenette zien? Kijk dan hier.

Gezondheid: goed zien

Goed kunnen zien is uiteraard heel belangrijk. Optometrist Erika Horst vertelt dat je ogen soms meer vertellen over je gezondheid dan je denkt. Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat symptomen zoals wisselende gezichtsscherpte, wazig of troebel zien en oogontstekingen kunnen komen door diabetes. Alert blijven dus! Sander Janson liet voor Myrna Plus een oogmeting doen. Wil je meer weten over scherp zien, kijk dan hier.

Geld en Recht: hulpmiddelen bij bankieren

In Nederland wonen 4 miljoen mensen die een grote of kleine fysieke beperking hebben. Dat betekent dat bankieren voor hen niet altijd even eenvoudig is. Financieel adviseur Jacqueline van der Spoel vertelt welke hulpmiddelen er bestaan: van een cardpuller tot het langs komen brengen van geld. Er is gelukkig veel mogelijk. Wil je meer weten, kijk dan hier.

Reizen: de najaarszon

Thijs Joosten, reisredacteur van Plus Magazine deelt zijn najaarszon top 3 met Myrna. De zon schijnt nu nog volop in Sevilla, Kroatië en Bali. Behoefte aan nog meer reis inspiratie?  Kijk dan hier.

Reizen: fietsen in Wallonië

Sander is op bezoek bij onze zuiderburen. Hij laat de mooiste plekjes van Doornik zien, brengt een bezoek aan de Koninklijke familie en drinkt een Belgisch pintje. Wil je meer informatie over fietsen in België, klik dan hier.

Lifestyle: ontspannen met Guido Weijers

Sinds 17 september is het RTL programma ‘In de Stoel’ te zien. Marjolein Keuning interviewt BN’ers op prachtige plekken in de natuur en praat met ze over stress en ontspanning. Te leuk om te missen! Via Myrna Plus de kans om de hoogtepunten terug te zien. Deze week: Guido Weijers.

Plus: Eva Jinek en meer

In Plus Magazine deze maand: interviews met Eva Jinek en Dr. Pol, veilige zorg, pensioen na een scheiding, op stap in Lissabon en nog veel meer.