Kijk naar Myrna Plus aflevering 7

Het is zaterdag weer tijd voor aflevering 7 van Myrna Plus. Deze week zijn onder andere Bartho Braat en voedingsdeskundige Inge Hendriks te gast. Dit keer gaat Myrna shoppen en Sander kijkt naar een nieuwe badkamer en nog veel meer. U kijkt toch ook?

Bartho Braat

Vandaag is Bartho Braat de speciale gast van Myrna. Hij was de oudste deelnemer aan Expeditie Robinson 2016 en is natuurlijk bij het grote publiek bekend geworden als Jef Alberts in GTST. Met zijn ex GTST collega Jette van der Meij gaat hij in 2017 de theaters in. In het stuk ‘Gare de Lyon’ spelen ze geliefden. Kijk hier voor de speellijst.

Geld en Recht: hypotheek op latere leeftijd

Ook deze week weer een kijkersvraag over financiën: ‘De kinderen zijn het huis uit en we willen graag kleiner gaan wonen. Kunnen we op onze leeftijd nog een huis kopen?’ Uiteraard is financieel adviseur Jacqueline van der Spoel weer te gast om deze vraag te beantwoorden. Daarnaast gaat ze in op de voordelen van huren en de voordelen van kopen. Wil je meer weten, kijk hier.

Voeding: extra vitamines bij afvallen

Voor veel mensen blijft het een wens: een paar kilo afvallen. Soms lukt afvallen echter niet en kan het overgewicht leiden tot gevaar voor iemands gezondheid. Dan kan een gastric bypass, een maagomleiding of maagverkleining, een oplossing zijn. Voedingsdeskundige Inge Hendriks legt uit wat er bij een gastric bypass gebeurt en waarom het belangrijk is om na deze ingreep extra vitamines te slikken. Meer informatie is hier te vinden.

Gezondheid: scherp zien

Brillen zijn steeds meer een mode item geworden. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk dat je er scherp door kunt zien. Optometrist Erika Horst legt het belang van scherp zien uit. Sander Janson ondergaat een digitale precisiemeting, zodat de glazen van zijn nieuwe bril perfect afgestemd kunnen worden op zijn ogen en zijn montuur.  Meer informatie is hier te vinden.

Lifestyle: badkamer

Sander Janson gaat op pad met Ada en Mart. Zij zijn op zoek naar een nieuwe badkamer en hebben specifieke wensen op het gebied van de tegels. Samen met Sander kijken ze naar de verschillende mogelijkheden en trends. Wil je meer informatie kijk dan hier.

Reizen: historie en ontspanning

Myrna en Sander zijn een weekend weg in Bergen op Zoom. Myrna gaat lekker shoppen en Sander kijkt rond in de Markiezenhof, het oudste stadspaleis van Nederland. Na een lange dag genieten de twee in Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark van een ontspannende Fish Spa. Meer weten kijk dan hier.

Plus Magazine: Anita Witzier en meer…

In Plus Magazine deze maand: interviews met Anita Witzier en Danny de Munk, special: erven en schenken, skiën in Oostenrijk, luxe in de badkamer en meer…