Kijk naar Myrna Plus aflevering 5

Zaterdag wordt aflevering 5 van Myrna Plus uitgezonden. Deze week heeft Myrna acteur en theaterproducent Rick Engelkes te gast en praat zij met Erik Bogaards over testamenten. U kijkt toch ook?

Gast: Rick Engelkes

Deze week is Rick Engelkes de speciale gast van Myrna. Rick is op dit moment in de theaters te zien in de relatiecomedy Hart tegen Hart met o.a. Peggy Vrijens en Richard Kemper (Veldhuis&Kemper). Daarnaast is hij producent van de familiemusical Dolfje Weerwolfje en van Opvliegers 2: in de sneeuw. Meer dan genoeg om over te praten dus.

Geld en Recht: pensioen

Op 1, 2 en 3 november is de landelijke pensioen driedaagse. In Myrna Plus daarom een kijkersvraag die met het pensioen te maken heeft: de AOW leeftijd gaat omhoog, hoe weet ik dat ik voldoende inkomen hebt na mijn AOW leeftijd? Financieel adviseur Jacqueline van der Spoel legt uit hoe je hierover duidelijkheid kan krijgen. Wil je meer weten, kijk dan hier. De online tool om zelf een berekening te maken is vanaf maandag 31 oktober hier beschikbaar.  

Voeding: speciaal voor je ogen

Dat worteltjes goed zijn voor je ogen is inmiddels bekend. Voedingsdeskundige Inge Hendriks legt uit waarom worteltjes zo goed zijn en dat er nog meer soorten voeding bijdragen aan goed zicht. Dat zijn o.a. vette vis, brood en noten. Wil je zeker weten dat je voldoende van deze voedingsstoffen binnenkrijgt, dan kun je denken aan een supplement speciaal voor de ogen. Kijk hier voor meer informatie.

Plus Magazine: testament

In Plus Magazine deze maand een special over erven en schenken. Erik Bogaards, redacteur Geld&Recht vertelt in welke situatie het verstandig is om een testament op te maken en wat de kosten zijn. Lees hier meer over erven en schenken. Ook in de studio: Ineke Knape. Haar ouders namen een goed doel op in hun nalatenschap en daardoor is er nu een reddingsboot met de namen van haar ouders. Meer verhalen over de KNRM zijn te vinden in het boek ‘Wie goed doet’ en dat boek is hier gratis aan te vragen.

Lifestyle: keuken

Sander Janson is samen met John en Jetsche op zoek naar een nieuwe keuken. Jetsche is een ware keukenprinses en zij zoekt een keuken waarbij alle apparatuur op werkhoogte zit. In de showroom krijgen ze alle mogelijkheden en laatste snufjes op het gebied van keukens te zien. Meer weten? Klik dan hier.

Reizen: uitwaaien in Zeeland

Sander en Myrna zoeken deze week het meest westelijke puntje van Zeeland op: een plek vol rust,  ruimte, zee en strand. Myrna geniet van een heerlijke strandwandeling en een warm drankje in een beachclub, terwijl Sander de Sint Willibrorduskerk beklimt die tegenwoordig fungeert als vuurtoren. Voor meer informatie,  klik hier.

Plus Magazine: Anita Witzier en meer…

In Plus Magazine deze maand: interviews met Anita Witzier en Danny de Munk, special: erven en schenken, skiën in Oostenrijk, luxe in de badkamer en meer…