Kijk naar Myrna Plus aflevering 10

Het is weer tijd voor de tiende aflevering van Myrna Plus. Deze week ontvangt Myrna Gordon en praat zij onder andere over leven na kanker en het gebruiken van overwaarde van uw huis. U kijkt toch ook? Zaterdagmiddag, RTL4, 15:30 uur!

Gordon

Op 28 en 29 november gaf Gordon 2 afscheidsconcerten in het Concertgebouw om zijn carrière als zanger af te sluiten. Bij Myrna Plus blikt hij terug en kijkt hij alvast naar de toekomst. Uiteraard komen er nieuwe TV programma’s aan en opent hij nog een aantal nieuwe vestigingen van Blushing. Ook is er een nieuwe CD: ‘Compleet volmaakt het einde!’ Kortom: plannen genoeg.

Goed doel: Cordaid

Mariëlle Lindeboom is notarieel jurist bij Cordaid en vertelt meer over nalaten aan een goed doel. Bij Cordaid is 1/3 van de donaties afkomstig uit nalatenschappen. Cordaid gebruikt de donaties om armoede te bestrijden. Dat doen ze door het geven van noodhulp, na bijvoorbeeld een natuurramp, maar ook door het geven van structurele hulp op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg.

Wil je meer weten over nalaten, kijk dan hier.

Geld en Recht: je huis financieel ‘opeten’

Ook deze week weer een kijkersvraag: Als ik straks met pensioen ga, dan dalen mijn inkomsten. Ik wil wel graag in mijn eigen huis blijven wonen. Hoe kan ik de woonlasten blijven betalen? Financieel adviseur Jacqueline van der Spoel legt uit hoe je de verkoop van je huis kunt uitstellen door gebruik te maken van de overwaarde. Wilt u meer weten, kijk dan hier.

Gezondheid: leven na kanker

Onderzoekster en psycholoog Marieke van de Wal deed onderzoek naar de psychosociale zorg voor kankerpatiënten. In Nederland krijgen elk jaar meer dan 100.000 mensen de diagnose kanker. Gelukkig overleven steeds meer mensen de ziekte. Dat betekent dat de kwaliteit van leven van die mensen na de behandeling ook steeds belangrijker wordt.

De komende weken besteden we in Myrna Plus hier extra aandacht aan. Wilt u meer weten, kijk dan hier.

Lifestyle: ontspannen met Vivienne van Eijkelenborg

In Myrna Plus de kans om de hoogtepunten van het RTL programma ‘In de Stoel’ terug te zien. In de natuur praat Marjolein Keuning met BN’ers over stress en ontspanning. Deze week zakenvrouw van het jaar 2016: Vivienne van Eijkelenborg.

Plus Magazine: Martijn Fischer en meer…

In Plus Magazine deze maand: interview met Martijn Fischer, kerst in Duitsland, Geld en Recht: eindejaar tips en nog veel meer…