Kijk zaterdag naar Myrna Plus aflevering 3

Deze onderwerpen komen aan bod

Het tweede seizoen van Myrna Plus is in volle gang en a.s. zaterdag 15 oktober is het tijd voor de derde aflevering. Myrna praat weer met verschillende experts en BN'ers over onder andere Gezondheid, Geld en Recht, Reizen, Lifestyle en Plus Magazine. Kijkt u ook?

Win kaarten voor het Wiener Strauss Ensemble

Bariton Ernst Daniel Smid schuift aan bij Myrna. Hij vertelt over zijn plannen voor de komende maanden. Uiteraard staan er voor de kerstdagen diverse concerten gepland. In het nieuwe jaar gaat hij de theaters in met het Wiener Straus Ensemble. We mogen een aantal kaarten weggeven! Kijk zaterdag bij ‘Acties’ op deze pagina en doe mee!

Geld en Recht: samen bankieren

1 op de 5 mensen krijgt dementie. Met dementie is het uiteindelijk niet meer mogelijk om je bankzaken zaken zelf te doen.  Het is belangrijk hier op tijd over na te denken, namelijk op het moment dat je nog wilsbekwaam bent. Financieel adviseur Jacqueline van der Spoel vertelt over de mogelijkheden om je geldzaken goed te regelen. Wil je meer weten, kijk dan hier.

Voeding: goed voor je huid en haar

Je huid is je grootste orgaan. Belangrijk om goed te verzorgen dus. Dat kan door het smeren van een goede crème, maar nog belangrijker is het om ook gezond te eten. Voedingsdeskundige Inge Hendriks legt uit waarom goede vetten zo belangrijk zijn voor je huid. Uiteraard kan een supplement speciaal voor huid, haar en nagels ook helpen. Kijk hier voor meer informatie. 

Gezondheid: hoortoestellen

Sander Janson vraagt mensen op straat naar hun favoriete geluid. Wat als je dit niet meer kan horen? In de studio legt audicien Cindy Eggink uit dat een hoortoestel uitkomst kan bieden. Hoortoestellen zijn tegenwoordig heel klein en je kan ze zelfs bedienen met een smartphone. Wil je meer weten, kijk dan hier.

Reizen:  Fietsen door de Veluwezoom

Deze week logeren Myrna en Sander op een prachtig landgoed in Gelderland. Hier geniet Sander van een ochtendduik en gaat Myrna op de fiets de prachtige natuur van de Veluwe ontdekken.  Ook zin om er even tussenuit te gaan? Kijk dan hier voor meer informatie over Fletcher Landgoed Hotel Avegoor.

Plus Magazine: Eva Jinek en meer

Deze maand in Plus Magazine: interviews met Eva Jinek en Dr. Pol, veilige zorg, pensioen na een scheiding, op stap in Lissabon en nog veel meer.