Kijk naar Myrna Plus aflevering 4

Het is alweer tijd voor de vierde aflevering van Myrna Plus. Net als voorgaande afleveringen praat zij met bekende Nederlanders over uiteenlopende onderwerpen. We geven u een overzicht van de onderwerpen die aan bod komen.

Jörgen Raymann: Zo kan ‘t ook!

Deze week is Jörgen Raymann de speciale gast van Myrna. Jörgen werd dit jaar 50 en besloot voor het eerst in 3 jaar weer het theater in te gaan. Zonder typetjes en grote decors, maar gewoon als zichzelf. 'Zo kan ‘t ook!' heet de voorstelling. Kijk hier voor de speellijst.

Geld en Recht: overlijden

Ook deze week weer een kijkersvraag: ‘Wat gebeurt er met mijn bankrekening als ik overlijd; wordt alles dan geblokkeerd?’ Financieel adviseur Jacqueline van der Spoel vertelt in welke gevallen een rekening wordt geblokkeerd en wanneer niet.  Er zijn veel zaken waar de nabestaanden mee te maken krijgen. Kijk hier voor meer informatie.

Reizen: relaxen in de bus

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van reizen met de bus. En dan niet de pendeldiensten naar de zon, maar de goed georganiseerde reizen met deskundige begeleiding. Die deskundige begeleiding is in handen van de buschauffeur en die buschauffeurs maken nou net het verschil. In de studio vertellen Frans Schuitemaker van Oad en 2 buschauffeurs over relaxt reizen met de bus. Wil je meer weten, kijk dan hier.

Gezondheid: goed zicht  in het verkeer

Goed zicht is niet alleen prettig, het is ook heel belangrijk. Ook in het verkeer. Sander ging op onderzoek uit en testte het zicht van een aantal mensen op straat.  In de studio legt optometrist Erika Horst uit wat belangrijk is voor goed zicht in de auto. Ook geeft ze advies over verschillende soorten glazen om beter te zien in het verkeer. Wil je meer weten? Kijk hier voor meer informatie en korting (als je lid ben van de ANWB). ANWB en Specsavers delen het belang van goed zicht in het verkeer. Op het testcircuit werd duidelijk hoe belangrijk goed zicht in de auto is.

Lifestyle:  badkamer

Sander Janson is op de 50Plusbeurs waar hij Kees en Gerda tegen het lijf loopt.  Zij wonen in een huis uit 1952 en hebben ook een badkamer uit dat jaar. Hoog tijd voor verandering dus. Samen met Sander nemen ze een kijkje bij de stand van Brugman. Daar krijgen ze advies van Tom Heere. Meer weten? Kijk dan hier.

Lifestyle: ontspannen met Maarten van der Weijden

Sinds 17 september is het programma ‘In de Stoel’ te zien op RTL4. Marjolein Keuning praat, op prachtige plekken in de natuur, met BN’ers over stress en ontspanning. Te jammer om te missen! Daarom in Myrna Plus de kans om de hoogtepunten terug te zien. Deze week: Olympisch kampioen en ex-kankerpatiënt Maarten van der Weijden.

Plus Magazine: Anita Witzier en meer…

In Plus Magazine deze maand: interviews met Anita Witzier en Danny de Munk, special: erven en schenken, skiën in Oostenrijk, luxe in de badkamer en meer…