In aflevering 1 van Myrna Plus

Myrna Plus is het nieuwe, gezellige middagprogramma dat iedere dinsdag om 16.00 uur op tv te zien is. Kijk de eerste aflevering op 6 oktober om 16.00 uur op RTL4.

Kijk ook! Elke dinsdag, 16.00 uur, RTL4: Myrna Plus!

Hoofdredacteur Theo Temmink van Plus Magazine vertelt over het nieuwe tv-programma Myrna Plus op RTL4

In samenwerking met Plus Magazine presenteert Myrna Goossen onderwerpen over lifestyle, geld & recht, wonen, gezondheid, voeding en reizen. Daarnaast is er iedere week een bekende Nederlander te gast en neemt Geert Hoes u mee het land in voor interessante items. Dit zijn de onderwerpen in aflevering 1.

Hoofdgast deze week is cabaretier Hans Liberg. Hij toert door het hele land met zijn nieuwe show Jazz & Comedy. Wil je weten waar hij te zien is, kijk dan hier.

Myrna spreekt Marilou Snels, adjunct-hoofdredacteur van Plus Magazine over mode en trends op latere leeftijd. Zijn er do’s en don'ts waar je rekening mee kunt houden? Kijkers maken kans op een fashioncheque van 100 euro!

Voedingsdeskundige Inge Hendriks gaat in op cholesterol. Is het alleen maar slecht of heeft het ook goede eigenschappen? In welke voedingsmiddelen zit het aan en wat kun je doen om je cholesterolgehalte op pijl te houden? Lees hier meer over cholesterol en de mogelijkheden je cholesterol te verlagen.

Veilig Verkeer Nederland directeur Felix Cohen schuift aan om te praten over de veranderingen die voortdurend plaatsvinden in de verkeersregels. Zou je een verkeerstheorie-examen zoals het op dit moment gegeven wordt, kunnen halen? Maak kans op een gratis praktijk-opfriscursus.

Wat kun je doen als je vermoed dat iemand in je naaste omgeving te maken heeft met financiële uitbuiting? Financieel adviseur Eva Mol legt uit hoe je het kunt herkennen en hoe je het kunt voorkomen. Hulp bij zelf bankieren vindt u hier. Bij een vermoeden van financieel misbruik kunt u hier terecht.

Geert Hoes en Myrna gaan op pad in Amsterdam: het Westerpark, de Westergasfabriek en de Haarlemmerdijk en bekijken een van de mooiste uitzichten van de stad, vanaf dit hotel.

Myrna Plus wordt mede mogelijk gemaakt door: Rabobank, A.Vogel, Fletcher Hotels, Flinndal, Veilig Verkeer Nederland en ook door Brugman keukens & badkamers, Prominent, Nierstichting, Molenaar, Volvo Cars Nederland, Specsavers, Kanker.nl

3 Comments

Door N. Bakker (niet gecontroleerd) op di, 3-11-2015 - 16:44

Dag Myrna,
Misschien niet bedoeld als een programma voor mannen was ik wel nieuwsgierig wat het ging brengen. Al eerder is opgemerkt dat het veel te korte programma nog extra door reclame wordt ingekort. Daarnaast wordt het verknipt door teveel gasten die maar kort iets kunnen/mogen zeggen. Jammer, maar zo zal de aandacht voor dit programma snel verwateren.

Desalniettemin, sus6.

Door Wil Roos (niet gecontroleerd) op di, 3-11-2015 - 16:23

Hallo Myrna,
Wat goed van je dat je de (nieuwe)verkeersregels aan de orde stelt. Er komen zowaar nieuwe regels en borden dat je makkelijk iets mist.
Ik vind dit super. Ook de rest van je programma vind ik leuk en interessant.
Blijf dit nog heel lang doen.
Groeten Wil.

Door Harry Gras (niet gecontroleerd) op di, 6-10-2015 - 18:29

Programma viel tegen. Het was amper begonnen toen kwam er al reclame. Het hele programma duurde nauwelijks iets meer dan 20 minuten. Ik had het gevoel dat zoveel mogelijk behandeld moest worden. Het werd een beetje afgeraffeld.