Test: de beste buitenlamp met bewegingssensor

Buitenlamp
Getty Images

Het is fijn als er licht rondom het huis is, zeker als je 's avonds in het donker thuiskomt. Een goede buitenlamp met bewegingssensor, die dus automatisch aanspringt, is ideaal. De beste op zonne-energie?

LifeGoods Solar Buitenlamp.

Dat meldt vergelijkingssite Debeste.com. De LifeGoods Solar Buitenlamp (€25) is met 180 LED-lichtpunten goed fel. Dankzij de stralingshoek van 270 graden kun je de gehele tuin of oprit met de lamp verlichten. De lamp is water- en stofbestendig.
De LifeGood Solar heeft drie verschillende standen. De lamp kan automatisch aangaan zodra het begint te schemeren en blijft dan de hele nacht branden. In de tweede stand gaat de lamp aan bij schemering op gedimde lichtsterkte. Zodra de lamp beweging detecteert, brandt hij vijftien seconden op volle lichtsterkte. In de derde stand brandt de lamp alleen vijftien seconden na het detecteren van beweging. Verder is het donker.
In de winter is het mogelijk dat de lamp vanwege de geringe hoeveelheid zonlicht automatisch op stand drie springt en alleen brandt na bewegingsdetectie.
 

Bron 
  • debeste.com