Op stedentrip in Nederland

De hoogste tijd voor een stedentrip. U denkt misschien aan Barcelona, Londen of Berlijn. Maar een stedentrip kan ook plaatsvinden in Nederland. Een aantal leuke steden op een rij.

Rotterdam 8,2

‘Leuke stad. Veel te zien en te beleven. Rondvaart, watertaxi, Erasmusbrug, SS Rotterdam bekijken, Euromast (abseilen), vele eetgelegenheden en terrasjes, de markthal, kubuswoningen, Laurenskerk... enzovoort.’ Schrijft Gailien op Zoover over Rotterdam.

Amsterdam 8,4

‘Het is een hele sfeervolle stad. Er is heel veel te zien en te doen. Heerlijk winkelen, maar ook veel musea, leuke markten en heel veel gezellige terrasjes. Koop vooral een boekje over de stad en een plattegrond, bijzonder handig.’ Schrijft Jet op Zoover over Amsterdam.

Groningen 8,4

‘Ik wist niet dat Groningen zo’n leuke stad was. Je hebt er prachtige historische gebouwen en fantastische en verrassende hofjes. Er zijn mooie grachten en er is een zeer ruim gevarieerd winkelaanbod. In een woord top! We gaan hier zeker nog eens terug komen.’ Aldus Tjonneke op Zoover over Groningen.

Utrecht 8,5

‘Wij hebben genoten van Utrecht. Een fijne compacte stad met veel bezienswaardigheden. Wat ons echt opviel is dat het personeel in de winkels en restaurants ontzettend vriendelijk is! Ook is Utrecht erg schoon zelfs in de steegjes.’ Volgens familie de Vries op Zoover over Utrecht.

Maastricht 8,7

‘We troffen mooi weer en de terrasjes waren vol. Maar het bleef gezellig en niet luidruchtig. De stadswandeling gaf ruim voldoende uitleg en Maastricht bleek niet alleen gezellig, maar ook heel erg de moeite waard om te bekijken!’ Schrijft een bezoeker op Zoover over Maastricht.

Bent u net terug van vakantie? Laat dan ook uw beoordeling achter op zoover.nl >>

Bron(nen):
  • Zoover.nl
Trefwoorden:

2 Comments

Door Corrie Roelans (niet gecontroleerd) op do, 24-10-2019 - 22:00

Leeuwarden is zeker ook mooi, maar Maastricht is mooier! En wat mij betreft: Haarlem is een van de leukste winkelsteden van Nederland, zowel het oude centrum met de Grote Houtsraat en de Kleine Houtstraat als de Gen. Cronjestraat en het winkelgebied in Schalkwijk zijn zeker de moeite waard om te bezoeken!

Door Els (niet gecontroleerd) op do, 15-10-2015 - 22:28

Vergeet Leeuwarden niet. Een verrassende stad met een schitterend museum, gezellige grachten, veel cultuur, enz. Wij zijn er verliefd op geworden. Een stad met een hart.