Op stedentrip in Nederland

Getty Images

De hoogste tijd voor een stedentrip. U denkt misschien aan Barcelona, Londen of Berlijn. Maar een stedentrip kan ook plaatsvinden in Nederland. Een aantal leuke steden op een rij.

[ITEMADVERTORIAL]

Rotterdam 8,2

‘Leuke stad. Veel te zien en te beleven. Rondvaart, watertaxi, Erasmusbrug, SS Rotterdam bekijken, Euromast (abseilen), vele eetgelegenheden en terrasjes, de markthal, kubuswoningen, Laurenskerk... enzovoort.’ Schrijft Gailien op Zoover over Rotterdam.

Getty Images

Amsterdam 8,4

‘Het is een hele sfeervolle stad. Er is heel veel te zien en te doen. Heerlijk winkelen, maar ook veel musea, leuke markten en heel veel gezellige terrasjes. Koop vooral een boekje over de stad en een plattegrond, bijzonder handig.’ Schrijft Jet op Zoover over Amsterdam.

Getty Images

Groningen 8,4

‘Ik wist niet dat Groningen zo’n leuke stad was. Je hebt er prachtige historische gebouwen en fantastische en verrassende hofjes. Er zijn mooie grachten en er is een zeer ruim gevarieerd winkelaanbod. In een woord top! We gaan hier zeker nog eens terug komen.’ Aldus Tjonneke op Zoover over Groningen.

Getty Images

Utrecht 8,5

‘Wij hebben genoten van Utrecht. Een fijne compacte stad met veel bezienswaardigheden. Wat ons echt opviel is dat het personeel in de winkels en restaurants ontzettend vriendelijk is! Ook is Utrecht erg schoon zelfs in de steegjes.’ Volgens familie de Vries op Zoover over Utrecht.

Getty Images

Maastricht 8,7

‘We troffen mooi weer en de terrasjes waren vol. Maar het bleef gezellig en niet luidruchtig. De stadswandeling gaf ruim voldoende uitleg en Maastricht bleek niet alleen gezellig, maar ook heel erg de moeite waard om te bekijken!’ Schrijft een bezoeker op Zoover over Maastricht.

Getty Images


Bent u net terug van vakantie? Laat dan ook uw beoordeling achter op zoover.nl >>

Getty Images
Auteur 
Bron 
  • Zoover.nl