In aflevering 2 van Myrna Plus

Dinsdag 13 oktober is op RTL4 aflevering 2 van Myrna Plus te zien. Dit nieuwe tv-programma wordt gepresenteerd vanuit de studio door Myrna Goossen en Geert Hoes ondersteunt haar vanaf diverse locaties in het land. Daarnaast is er iedere week een bekende Nederlander te gast, dit keer: Catherine Keyl.

Kijk ook! Elke dinsdag, 16.00 uur, RTL4: Myrna Plus! U kunt hier aflevering 1 terugkijken.

Catherine Keyl

Deze week is Catherine Keyl de speciale gast van Myrna. In het verleden waren Myrna en Catherine na elkaar op RTL te zien, maar nu dus samen in Myrna Plus. Catherine praat over de soms heftige reacties die ze krijgt op haar columns voor De Telegraaf, maar ook over de manier waarop ze haar geliefde heeft ontmoet en haar liefde voor reizen.

Reizen: cruisevakanties en win een kofferset

Cruisevakanties worden steeds populairder. Aan tafel schuift Thijs Joosten aan, de reisexpert van Plus Magazine. Thijs geeft 3 goede redenen waarom je een cruise zou moeten maken. Heb je inmiddels reiskriebels gekregen? We mogen een kofferset weggeven. Kijk hier hoe je kunt winnen. Wil je meer weten over een mooie cruise naar de Britse eilanden, kijk dan hier.

Geld en Recht: schenken

Stel: je zoon of dochter wil graag een huis kopen en jij kunt hem of haar hier financieel bij ondersteunen. Financieel adviseur Eva Mol legt uit waar je rekening mee moet houden als schenker en als ontvanger. En wat zijn de regels als je geld wilt schenken dat niet bestemd is voor een huis?

Voeding: Vitamine B12

Voedingsdeskundige Inge Hendriks praat met Myrna over vitamines en leeftijd. Op welke leeftijd moet je kiezen voor een toastje zalm en wanneer is paté beter? Als je ouder wordt, dan kan je lichaam wat moeilijker vitamines opnemen. Dat geldt ook voor de belangrijke vitamine B12.

Wonen: veiligheid in huis

Op de 50PlusBeurs in Utrecht heeft Geert Hoes een ontmoeting met Tom Heere. Tom laat aan Geert zien wat het nut is van veiligheidsglas in de badkamer en gaat met hem koken op inductie.

Veiligheid in de auto

Vanaf 2015 moeten nieuw verkochte auto’s uitgerust worden met een noodknop. Via die knop krijg je contact met een meldkamer. In noodgevallen kan de auto ook zelf contact opnemen met dezelfde meldkamer. In de studio krijgt Myrna uitleg over hoe dit systeem werkt.

Actie

Kijk hier en maak kans op een kofferset!

Een opname bijwonen?
Bij Myrna Plus kunt u te gast zijn in de studio! Gezellig samen of alleen, met een klein hapje en een drankje kunt u de TV opname bijwonen. U kunt zich hier aanmelden. Wie weet tot in de studio?

Myrna Plus wordt mede mogelijk gemaakt door: Rabobank, A.Vogel, Fletcher Hotels, Flinndal, Veilig Verkeer Nederland en ook door Brugman keukens & badkamers, Prominent, Nierstichting, Molenaar, Volvo Cars Nederland, Specsavers, Kanker.nl

Reactie toevoegen

2 Comments

Door jastena@telfort.nl (niet gecontroleerd) op wo, 14-10-2015 - 13:25

Dag redactie van 50+, 't programma van Myrna is goed/leerzaam en informatief. Alleen is 't veels te kort, ze is eigenlijk nog maar net bezig met 't programma, en dan is 't hoepla alweer weg, komt 't doordat 't anders te duur word? Minimaal 50 min. moet dat programma kunnen krijgen vind ik. Ja? oke, dat geschreven hebbende nog even 1 opmerking voor Myrna zelf, niet zo veel lachen Myrna s.v.p., daar ergerde ik mij vroeger al aan, s.v.p, zo min mogelijk, je bent een spontaan iemand, prima, maar wat minder is net zo goed meidje, ben bang dat je daar anders op struikelt, heel veel succes verder met 't programma, tot volgende week Dinsdag. Hartelijke groet van Janneke van de hoef uit Deventer. telf;0570785019