In aflevering 3 van Myrna Plus

Dinsdag 20 oktober is op RTL4 aflevering 3 van Myrna Plus te zien. Dit nieuwe tv-programma wordt gepresenteerd vanuit de studio door Myrna Goossen en Geert Hoes ondersteunt haar vanaf diverse locaties in het land. Daarnaast is er iedere week een bekende Nederlander te gast. Dit keer is dat Mariska van Kolck.

Mariska van Kolck

Deze week is Mariska van Kolck de speciale gast van Myrna. Myrna praat over haar nieuwe voorstelling ''nonsens'' die in januari te zien is. Ook is ze te zien in Musicals in Concert in de Ziggo Dome.

Lifestyle: seks met nieuwe partner

In de uitzending komt onder meer een onderzoek van Plus Magazine aan bod over seks met een nieuwe partner, na een lange relatie. Adjunct-hoofdredacteur Marilou Snels vertelt Myrna meer over de uitkomsten. Opvallend is dat seks er vooral leuker op wordt. In kader van 'de liefde' mogen we een verwenarrangement weggeven. Kijk hier hoe je kans maakt.

Geld & Recht: mobiel bankieren

Steeds meer mensen bankieren via hun smartphone, tablet of computer. Voor niet iedereen is dit even vanzelfsprekend of gemakkelijk. Financieel adviseur Eva Mol legt uit waar je terecht kunt met je vragen.

Voeding: vezels en stoelgang

Onze vaste voedingsdeskundige Inge Hendriks vertelt over vezels en de stoelgang. Misschien een beetje een taboe, maar je stoelgang zegt veel over je gezondheid. Verstandig om in de gaten te houden dus. Vezels kunnen helpen de stoelgang te bevorderen.

Wonen: design en comfort

Een stoel die er mooi uitziet en helemaal op maat is gemaakt: het kan. Geert Hoes gaat op pad met Aleks. Hij adviseert mensen over hun interieur en de stoel die er het beste bij past. Uiteraard wordt ook de ideale zithouding opgemeten.

Verkeersvraag van de week: win een opfriscursus

Hoe zat het ook al weer? Heb je altijd voorrang op een rotonde? Wie gaat er voor bij een uitrit? Tijdens deze aflevering is er weer een verkeersvraag van de week.

Gezondheid: Echinacea Purpurea

Myrna krijgt uitleg over de werking van de Echinacea Purpurea. Dit plantje bevat namelijk veel bijzondere eigenschappen die je weerstand kunnen verhogen. Is voldoende bewegen en gezond eten dus voor jou niet voldoende, dan zou echinaforce kunnen helpen.

Reizen: genieten in Exloo

Geert en Myrna gaan samen een dagje naar Exloo, een kleine plaats in Drenthe met veel mooie natuur.

Trefwoorden: