In aflevering 7 van Myrna Plus

Met speciale gast Cor Bakker

Dinsdag 17 november is op RTL4 aflevering 7 van Myrna Plus te zien. Dit tv-programma wordt gepresenteerd vanuit de studio door Myrna Goossen en Geert Hoes ondersteunt haar vanaf diverse locaties in het land. Daarnaast is er iedere week een bekende Nederlander te gast. Dit keer is dat Cor Bakker

Cor Bakker

Cor Bakker is de speciale gast van Myrna deze week. Hij vertelt over ‘Pianospelen met Cor’, een online cursus voor iedereen die graag wil leren piano spelen. Het programma geeft kaarten weg voor de première van ‘En Route’, de nieuwe muzikale voorstelling van Cor samen met Gerard-Jan Alderliefste.

Lifestyle: bevlogen artsen en een gratis gezondheidsgids

Susanne de Joode, gezondheidsredacteur van Plus Magazine schuift aan om te vertellen over de bevlogen artsen die aan het woord komen in het blad. In de komende editie, vanaf 20 november te koop, is de stelling dat artsen beter moeten luisteren naar hun patiënten. Kijkers van Myrna Plus kunnen hier een gratis gezondheidsgids downloaden.

Geld en recht: sparen of beleggen

Wat extra geld achter de hand is uiteraard prettig. Financieel adviseur Eva Mol legt uit wat de mogelijkheden zijn op het gebied van beleggen.

Voeding: vette vis en omega 3

Voedingsdeskundige Inge Hendriks vertelt deze week over het belang van vette vis. Visvetzuren zijn van belang voor de hersenen en het gezichtsvermogen.

Verkeersvraag van de week: win een opfriscursus

Hoe zat het ook al weer? Heeft u altijd voorrang op een rotonde? Wie gaat er voor bij een uitrit? Tijdens de uitzending wordt uw verkeeskennis getest. Ook maakt u kans om een opfriscursus te winnen.

Gezondheid: de overgang

Marcel Brienne is expert op het gebied van natuurlijk gezond worden en blijven. Hij vertelt over de ongemakken van de overgang.

Reizen: de Veluwe en meer

Myrna en Geert gaan weer op pad in eigen land. Dit keer gaan ze met scooters richting de Veluwe. Ook krijgen Myrna en Geert les in het bespelen van de doedelzak en de draailier.

Trefwoorden: