In aflevering 9 van Myrna Plus

Dinsdag 1 december om 16:00 uur is op RTL4 aflevering 9 van Myrna Plus te zien. Dit tv-programma wordt gepresenteerd vanuit de studio door Myrna Goossen en Geert Hoes ondersteunt haar vanaf diverse locaties in het land. Daarnaast is er iedere week een bekende Nederlander te gast. Dit keer is dat Elle van Rijn.

Elle van Rijn

Elle van Rijn is deze week de speciale gast van Myrna. We kennen haar als actrice en schrijfster. Deze maand is haar nieuwe boek ”Vier kinderen, drie mannen, 2 carrières  en een burn-out”, uitgekomen. Myrna en Elle praten over het werk van Elle, kinderen en het leven.

Lifestyle: geloof binnen het gezin

Steeds minder Nederlanders zijn gelovig. Vooral jongeren zijn steeds vaker niet religieus. Veel gelovige ouders krijgen dus te maken met ongelovige kinderen. Plus Magazine deed een onderzoek naar de impact hiervan op het gezin. Redacteur Lenny Langerveld licht de opvallende uitkomsten toe.

Geld en recht: dementie en bankzaken

In Nederland krijgt 1 op de 5 mensen Alzheimer of een andere vorm van dementie. Als u hiermee te maken krijgt, heeft dat een enorme impact op uw leven. Verstandig dus om hier op tijd bij stil te staan, ook als het gaat om het regelen van uw bankzaken. Financieel adviseur Eva Mol legt uit wat u moet regelen.

Voeding: vitamine D

Deze week vertelt voedingsdeskundige Inge Hendriks meer over vitamine D. We krijgen vitamine D binnen via voeding maar ook via de zon. In de winter kan het lastig zijn om genoeg binnen te krijgen.

Reizen: win een all-in voucher!

Wilt u kans maken op de all-in voucher voor twee personen: 2 hotelovernachtingen voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en diner t.w.v. 229 euro? Ga dan snel naar de Facebook pagina van Myrna Plus.

Veiligheid: zelfrijdende auto’s

Femke Bruggeman vertelt over de stand van zaken op het gebied van zelfrijdende auto’s. In de toekomst zullen we hier steeds meer mee te maken krijgen. Hebben auto’s dan nog wel een stuur? Kan ik zelf wel blijven rijden? En hoe veilig is het? Deze vragen worden allemaal in deze aflevering beantwoord.

Verkeersvraag van de week: win een opfriscursus

Hoe zat het ook al weer? Heeft u altijd voorrang op een rotonde? Wie gaat er voor bij een uitrit? Tijdens de uitzending wordt uw verkeeskennis getest. Ook maakt u kans om een opfriscursus te winnen.

Gezondheid: de prostaat

Marcel Brienne is te gast om te praten over de prostaat. Vanaf ongeveer het 40ste levensjaar begint deze bij mannen te groeien. Dit kan leiden tot plasproblemen en ongemakkelijke situaties.


 

Reactie toevoegen