In aflevering 8 van Myrna Plus

Met speciale gast Jon van Eerd

Dinsdag 24 november om 16:00 uur is op RTL4 aflevering 8 van Myrna Plus te zien. Dit tv-programma wordt gepresenteerd vanuit de studio door Myrna Goossen en Geert Hoes ondersteunt haar vanaf diverse locaties in het land. Daarnaast is er iedere week een bekende Nederlander te gast. Dit keer is dat Jon van Eerd.

Jon van Eerd

Deze week is Jon van Eerd de speciale gast van Myrna. Hij vertelt over zijn nieuwste show Harrie Babba.

Reizen: romantische wintersteden

Zin in een romantisch weekendje weg maar heeft u geen idee waar u in de winter heen kan? Thijs Joosten, reisredacteur bij Plus Magazine, geeft de top drie van steden die u echt niet mag missen. Uiteraard vertelt hij ook wat we er precies kunnen beleven.

Geld en recht: huis kopen op latere leeftijd

Het gaat in de media veel over starters op de huizenmarkt, maar hoe zit het als u op latere leeftijd een huis wil kopen? Eva Mol, financieel adviseur, legt uit wat de mogelijkheden zijn.

Voeding: afvallen en alcohol

Deze week vertelt voedingsdeskundige Inge Hendriks over de rol van alcohol bij het aankomen en afvallen. Wist u dat door een glas alcohol je hongergevoel toeneemt en u daardoor gaat snacken?

Voeding: minder zout

In veel van onze voeding zit te veel zout, met name in voorverpakt voedsel. En dat zout is belastend voor onze nieren. Katja van Geffen van de Nierstichting vertelt in welke voedingsmiddelen het meeste zout zit en wat u kunt doen om u zoutinname te beperken.

Verkeersvraag van de week: win een opfriscursus

Hoe zat het ook al weer? Heeft u altijd voorrang op een rotonde? Wie gaat er voor bij een uitrit? Tijdens de uitzending wordt uw verkeeskennis getest. Ook maakt u kans om een opfriscursus te winnen.

Gezondheid: pijnlijke gewrichten en spieren

Marcel Brienne is expert op het gebied van natuurlijk gezond worden en blijven. Hij vertelt over de Duivelsklauw. In de wortels van deze plant zitten stoffen die pijnstillend en spierontspannend werken. Verwerkt in tabletten kunnen deze stoffen ondersteuning bieden bij reumatischepijnen en gewrichtspijnen.

Wonen: een nieuwe badkamer

Samen met Alfons en Herna ging Geert op pad om inspiratie op te doen voor een nieuwe badkamer. Ze krijgen informatie over de nieuwste trends en mogelijkheden zoals een bad met een gelijkvloerse instap.