55 plussers die nog gaan oversluiten, let even op

Het aantal hypotheekaanvragen piekt door oversluiters. Met Clarian Wonen hebben 55 plussers die nog gaan oversluiten er een interessante optie bij.

De hypotheek oversluiten blijft ongekend populair

De afgelopen maand zijn ruim 10% meer hypotheken afgesloten dan in dezelfde periode vorig jaar. Het Hypotheken Data Netwerk (HDN), dat samenwerkt met vrijwel alle geldverstrekkers, kwam uit op 45.000 hypotheekaanvragen.

Met name de hypotheek oversluiten blijft ongekend populair. Huizenbezitters vinden het een goed moment om de lage hypotheekrente voor lange periode vast te zetten. De meeste oversluiten kiezen dan ook voor een lange rentevast periode van 20 jaar.

De afgelopen maand daalde de hypotheekrente naar een nieuw laagterecord. Deze lage hypotheekrente biedt kans op lagere maandlasten. De hypotheek oversluiten zal dus nog wel even interessant blijven. Mede ook omdat het aantal renteverlagingen momenteel afneemt door oplopende marktrentes.

Benieuwd of oversluiten voor u voordelig is? Vraag een gratis oversluitrapport aan.

55-plusser die nog gaan oversluiten hebben er nu een interessante optie bij

Clarian Wonen is er voor iedereen die een hypotheek wil afsluiten zonder Nationale Hypotheek Garantie. De voorwaarden zijn modern te noemen, met onder andere onbeperkt aflossen uit eigen middelen.

Daarnaast heeft de nieuwe geldverstrekker een aantal interessante voorwaarden voor 55-plussers die willen oversluiten:

●    Aflossingsvrij onder voorwaarden mogelijk tot 75% van de woningwaarde.
●    Ruime toetsing vanaf de AOW-leeftijd bij zowel aankoop als oversluiten.
●    Consumptieve opnames zijn mogelijk tot 80% van de marktwaarde.

Bekijk hier het aanbod van Clarian Wonen