In aflevering 4 van Myrna Plus

Dinsdag 27 oktober is op RTL4 aflevering 4 van Myrna Plus te zien. Dit nieuwe tv-programma wordt gepresenteerd vanuit de studio door Myrna Goossen en Geert Hoes ondersteunt haar vanaf diverse locaties in het land. Daarnaast is er iedere week een bekende Nederlander te gast. Dit keer is dat Sheila de Vries.

Sheila de Vries

Deze week is Sheila de Vries te gast bij Myrna. Sheila de Vries is bekend als modeontwerpster, met Prinses Beatrix als vaste klant. Nu houdt zij zich ook bezig met interieur. Dit en meer vertelt ze in gesprek met Myrna.


 

Reizen: culinaire reizen en herfstreceptenboekje

Houdt u van lekker eten en van reizen? Deze twee kunnen makkelijk gecombineerd worden als u een culinaire reis gaat maken. Thijs Joosten, reisjournalist bij Plus Magazine vertelt zijn tips, met onder anderen hip en trendy genieten van gebakken mos in Kopenhagen. Verder vertelt Myrna dat u gratis ons herfstreceptenboekje kunt downloaden.

Geld en recht: internetbankieren en veiligheid

Veiligheid is bij online bankieren een belangrijk onderwerp. Financieel adviseur Eva Mol legt uit waar u op moet letten als het om veiligheid gaat.

Voeding: antioxidanten en de prostaat

De prostaat kan bij het ouder worden groeien en voor problemen zorgen. Hier hebben veel mannen last van, maar er wordt niet veel over gesproken. Voedingsdeskundige Inge Hendriks legt uit dat antioxidanten in de voeding een positief effect kunnen hebben op de urinewegen en dat geldt ook voor zaagpalm.

Platform voor kanker

Als u of een bekende getroffen wordt door kanker, is de kans groot dat u op internet zo veel mogelijk informatie probeert te vinden. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Marjolijn Swart vertelt over het platform van KWF Kankerbestrijding, waar u alle betrouwbare informatie bij elkaar kunt vinden en in contact kunt komen met lotgenoten.

Verkeersvraag van de week: win een opfriscursus.

Hoe zat het ook al weer? Heeft u altijd voorrang op een rotonde? Wie gaat er voor bij een uitrit? Tijdens de uitzending wordt uw verkeeskennis getest. Daarbij maakt u kans om een opfriscursus te winnen.

Gezondheid: emotionele balans

We hebben allemaal een druk leven. Werk, familie, relaties; soms wordt het allemaal een beetje te veel. Hetty Crèvecoeur geeft tips voor wat meer rust in uw leven.

Wonen: keuken en badkamertrends

Geert Hoes bracht een bezoek aan de 50PlusBeurs in Utrecht. Daar ontmoette hij adviseur Tom Heere. Tom liet Geert de nieuwste trends en snufjes zien op het gebied van keukens en badkamers die op de beurs gepresenteerd werden.

Trefwoorden: