In aflevering 5 van Myrna Plus

Dinsdag 3 november is op RTL4 aflevering 5 van Myrna Plus te zien. Dit tv-programma wordt gepresenteerd vanuit de studio door Myrna Goossen en Geert Hoes ondersteunt haar vanaf diverse locaties in het land. Daarnaast is er iedere week een bekende Nederlander te gast. Dit keer is dat Janny van der Heijden.

Janny van der Heijden

Janny van der Heijden, culinair journalist en bekend geworden als jurylid van ‘Heel Holland Bakt’, is te gast. Janny praat over wat eten en koken voor haar betekent en over haar meest recente boek ‘Koken met Janny’. Ook licht ze een tipje van de sluier op over haar nog te verschijnen boek ‘Pasta di Janny’.


Lifestyle: schoonheid en maak kans op een anti-rimpelcrème 

We willen allemaal oud worden, maar we willen er niet oud uit zien. Adjunct hoofdredacteur van Plus Magazine, Marilou Snels schuift aan om te praten over schoonheid op elke leeftijd. Wilt u kans maken op de anti-rimpelcrème waar je mooi oud mee wordt, kijk dan hier.


Geld en recht: thuisadministratie

Financieel adviseur Eva Mol praat deze week over financiële zelfredzaamheid. Het is belangrijk om zelf uw financiële zaken te regelen. Soms kunt u daar, in zware tijden, wat hulp bij gebruiken.


Voeding: stress en ontspanning

Voedingsdeskundige Inge Hendriks vertelt meer over voedsel dat je helpt ontspannen. Banaan en chocolade bevatten tryptofaan; dat is een stofje dat in het lichaam wordt omgezet in serotonine. Dat is het zogenaamde “feel good” hormoon, dat u helpt  te ontspannen. Ook vitamine B11, oftewel foliumzuur kan u helpen te ontspannen. Ook nuttig als u niet zwanger bent dus. 


Platform voor kanker

Sandra van der Wal vertelt over de periode dat ze baarmoederhalskanker had en hoe schrijven haar hielp om deze moeilijke periode een plek te geven. Inmiddels is Sandra ambassadrice van het platform kanker.nl. Dit is een plek waar lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten en waar betrouwbare informatie is te vinden over kanker voor patiënten en naasten.

Verkeersvraag van de week: win een opfriscursus.

Hoe zat het ook al weer? Heb je altijd voorrang op een rotonde? Wie gaat er voor bij een uitrit? Tijdens de uitzending wordt uw verkeeskennis getest. Daarbij maakt u kans om een opfriscursus te winnen.

Gezondheid: minder zout

Hetty Crèvecoeur vertelt over het belang van zout, maar ook dat we snel te veel zout binnen krijgen. In voorverpakte maaltijden zit bijvoorbeeld erg veel zout. Hetty heeft tips om ons zoutgebruik te verminderen en heeft een goede vervanger met toegevoegde kruiden.

Reizen: Drenthe en Wibi Soerjadi

Myrna en Geert zijn in Paterswolde. Ze gaan varen op het Paterswoldsemeer en wonen een intiem concert van Wibi Soerjadi bij in hun hotel.

Trefwoorden:

1 Reactie

Door dolfklijnhout@h... (niet gecontroleerd) op di, 3-11-2015 - 12:22

Het lijkt mij gezien ook de panelleden meer op een vrouwen onderonsje, dan een programma met algemene interesse (creme's/ goodiebags