In aflevering 6 van Myrna Plus

Dinsdag 10 november is op RTL4 aflevering 6 van Myrna Plus te zien. Dit tv-programma wordt gepresenteerd vanuit de studio door Myrna Goossen en Geert Hoes ondersteunt haar vanaf diverse locaties in het land. Daarnaast is er iedere week een bekende Nederlander te gast. Dit keer is dat Karin Bloemen.

Karin Bloemen

Deze week is Karin Bloemen de speciale gast van Myrna. Karin vertelt over haar show Cirque Stiletto, haar mooie jurken en of ze niet liever in de pruikentijd had geleefd.


Reizen: Top 3 kastelen en een gratis fietsgids

Thijs Joosten, reisredacteur bij Plus Magazine neemt ons mee naar drie bijzondere kastelen in Nederland: de kleinste, de mooiste en de grootste. Download hier de gratis fietsgids!


Geld en recht: hulpmiddelen

Financieel adviseur Eva Mol praat met Myrna over hulpmiddelen bij het bankieren. Wat zijn de mogelijkheden als je slechtziend bent en waar kun je terecht voor een duidelijke uitleg over bankieren?

Voeding: eiwitten voor spierbehoud

Voedingsdeskundige Inge Hendriks vertelt deze week over de rol van eiwitten voor sterke spieren, vooral als je ouder wordt zijn sterke spieren belangrijk voor je gezondheid. In welk voedsel zitten eiwitten en waarom hebben we eiwitten nodig?


Verkeersvraag van de week: win een opfriscursus

Hoe zat het ook al weer? Heb je altijd voorrang op een rotonde? Wie gaat er voor bij een uitrit? Tijdens de uitzending wordt uw verkeeskennis getest. Ook maakt u kans om een opfriscursus te winnen.


Gezondheid: Nachtrust

In drukke perioden en in tijden van stress wil het wel eens voorkomen dat je slechter en onrustiger slaapt. Hetty Crèvecoeur heeft handige tips hoe je wel goed in slaap kunt komen.


Wonen: een nieuwe keuken

Ron en Ageeth hebben een keuken van vijftien jaar oud die aan vervanging toe is. Geert Hoes gaat met ze langs bij keukenadviseur Tom Heere voor een passend advies en een update over de nieuwste snufjes op keukengebied.

Trefwoorden: